Фон дьо тенът и различните начини на нанасяне

Фон дьо тенът е като хамелеон, той се променя в зависимост от начина, по който го нанасяме и „уредите“, които използваме за това. Малко красавици знаят, колко различен финален ефект могат да постигнат в зависимост от нанасянето, на което заложат. Ето на какво можем да те научим и с какво можем да те изненадаме с единственото желание да ти помогнем да си още по-красива.

Нанасяне с пръсти за матов завършек


Старият и добре познат метод на нанасянето с пръсти често бива отричан от макиаж майсторите, но всички знаем, че той е лесен и много честно ни е помагал да изравним тена на лицето си. Пръстите ни са топли и с тяхната топлина те правят фон дьо тена по-течен и по лесен за разнасяне и блендиране. Пръстите ще ти дадат средно покритие на кожата ти и ще направят ефекта от фон дьо тена по-матов. Нанасянето с пръсти трябва да се случва, както нанасяме фон дьо тен с блендер, например, с леки потупвания и с максимално търпение продуктът да попие напълно.

Нанасяне с бюти блендер за свежа кожа


Винаги намокряй бюти блендера, за да може той да не задържа от фон дьо тенът ти и така той да свършва адски бързо. Бюти блендерът е създаден, както за лек финиш, така и за много добро маскиране на несъвършенствата. Блендерът прави завършека на кожата свеж и приятен, именно защото напоения с вода блендер разнася лесно и равномерно, а мократа му повърхност освежава и овлажнява кожата.

Нанасяне с четка за нежен блясък


Четките за фон дьо тен са страхотни, защото нанасят равномерно и с тях не цапаме ръцете си. Важно е обаче четката да е чиста и качествена, за да направи лицето ни красиво. Тя може да използва много по-малко количесто от продукта, като го нанася лесно и ти дава шанса да акцентираш на опделени зони, които те притесняват. Нанасянето с четка оставя бляскав ефект върху кожата и по този начин лицето ти може да е много прецизно гримирано без да изглежда прекалено претрупано с продукт.

Повече за: Фон дьо тен трикове за издръжливост

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...