Фон дьо тен трикове за издръжливост

Точно така, каквото и да си говорим най-важният елемент от грама е фон дьо тенът и това е, защото продуктът полага основата на красивия краен резултат, който искаме да получим. Ако от самото начало на гримирането се справим перфектно със задачата си, то всичко след фон дьо тена ще се нанесе красиво и ще си повече от неотразима. За да се справиш още по-успешно с нанасянето на магическата течност ти предлагаме няколко съвета, които да ти помогнат фон дьо тенът да се задържи на лицето ти още по-дълго и в по-добър вид. Чети и се учи…

 • Трик 1: Остави кожата ти напълно да абсорбира крема за лице

  Трик 1: Остави кожата ти напълно да абсорбира крема за лице

  Знаем, че си много заета с всичко, което се случва в личния и социалния ти живот и дори едно допълнение към грим грутината ти ти звучи ужасяващо, но повярвай ни ако започваш с овлажняващ крем ще си една по-щастлива красавица. Важно е само да си сигурна, че си дала на кожата си няколко минути, за да абсорбира добре продукта преди да пристъпиш към нанасянето на фон дьо тена.

 • Трик 2: Подбери правилната основа за грим

  Трик 2: Подбери правилната основа за грим

  Основата за грим е изключително важна за дългото задържане на макиажа върху лицето ни. Избери правилната основа за теб като прочетеш внимателно за какъв тип кожа е предназначен продуктът.

 • Трик 3: „Изпечи“ грима си

  Трик 3: „Изпечи“ грима си

  Ако си част от красавиците, които обичат  да се гримират, то, сигурни сме, знаеш за техниката baking. Тя е перфектно решение за издръжливостта на фон дьо тена. При тази техника трябва да се нанесе голямо количество пудра на лицето, която да се остави за няколко минути, за да се… „изпече“. След това се отстранява леко с четката, с която обикновено нанасяш пудрата си.

 • Трик 4: Запечатай грима

  Трик 4: Запечатай грима

  След като си привършила изцяло с макиажа, нанеси компактна пудра, която ще фиксира и подчертае макиажа.  Не прекалявай с пудрата, всичко трябва да е в премерени количества, за да е в твоя полза, както и в полза на кожата ти.

Повече за: Дълготраен грим и кадифена кожа. Топ трикове by @makeupbuthow (Video)

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • True Match L'Oreal Paris

 • L'oreal Paris True Match Compact Powder

  Поръчайте веднага
 • Infallible Primer L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , фон дьо тен

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектен грим за Деня на влюбените

Ако и ти си изпълнена с трепетно очакване но все още обмисляш какво да облечеш и как най-добре да се представиш, спокойно – ние ти предлагаме три стра...