Фон дьо тен - перфектно прилягащ на кожата

Почти всяка жена мечтае за безупречна кожа, без видими бръчки и неправилности. За лице като на модел! Всички сме напълно наясно, че няма магическа пръчица която да ни помогне да премахнем всички недостатъци, но има фон дьо тен който да ни помогне да придадем безупречен вид на кожата си.

Повече за: Професионален грим вкъщи – стъпка по стъпка

Fit me! Matte + poreless фон дьо тенът ще превърне нанасянето на грим в удоволствие. Лятото наближава, температурата се повишава – време е да изхвърлим тежките фон дьо тени от чантата и да добавим поне един продукт от  Fit me! Matte + poreless гамата.

Веднъж пробвате ли го, ще забравите за другите

Леката му текстура го прави изключително удобен за нанасяне и разнасяне. Почистете добре кожата, нанесете хидратиращ крем и подходящ за вас праймър и след това започнете с прилагане на фон дьо тена.

Консистенцията на  Fit me! Matte + poreless фон дьо тена е течна и гладко се разнася. Благодарение на уникалната си формула,  Fit me! Matte + poreless перфектно се адаптира към цвета кожата, и изравнява тена. Предназначен е за нормална до мазна кожа, има способността да конторлира нежеланото лъщене и придава свежест към лицето.

Ескперт по скриване на порите

 Fit me! Matte + poreless съдържа микро частици с помощта на които прави порите по-малко видими. Поради това, този фон дьо тен е сред любимите продукти на момичетата, които се сблъскват с козметичния проблем на разширени пори. Оставя кожата кадифено мека, с естествен завършек, издържащ през целия ден. Порите остават незабележими в продължение на часове.

Матиращ ефект за какъвто си мечтаете

 Fit me! Matte + poreless перфектно матира кожата а благодарение на уникалната си формула оставя кожата да диша, без ефект на маска. Придава свежо излъчване на лицето, като се слива перфектно и остава напълно незабележим.

Не се износва

Един от плюсовете на този фон дьо тен е този че остава на мястото си и издържа от сутрин до вечер без корекции.  Ако след нанасянето му използвате и компактна пудра, бъдете сигурни че кожата ви ще остане безупречна през целия ден.

Шест различни нюанса

fit me matte

Fit me! Matte + poreless се предлага в шест нюанса, от които всеки перфектно се слива с цвета на кожата. Може би смятате че шестте нюанса са крайно недостатъчно, но грешите. Ибзорът на подходящ за вас нюанс е изключително лесен – трябва да обърнете вниманиет на подтона на всеки от предлагащите се нюанси.  

Повече за: Абсолютен хит през есента – nude очна линия

Нюасните са: Porcelan, Ivory, Classic Ivory, Buff Beige, Natural Beige и Natural Buff и всеки от тях е със сходен номер.

Така, нюансът Natural Buff е с номер 230, и той е неутрален – нито прекалено тъмен нито прекалено светъл. Този нюанс пасва на голям брой момичета.

Нюансите 110, 120 и 220 са с жълт, топъл подтон което ги прави подходящи за използване върху по-тъмна кожа. От друга страна, нюансите 115, 130 и 230 са със студен подтон и са по-подходящи за красавиците със светла, бледа кожа.

Повече за: Fit Me Matte+Poreless - нашият абсолютен фаворит

Повече за: Гримирайте се като професионалист – топ 5 тайни на спиралата

 

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш докато пътуваш

Ще видиш, че с малко усилия, концентрация и сръчност не е невъзможно да се гримираш в движение! Ето кои продукти препоръчваме ние за това начинание...