Фон дьо тен като втора кожа

Много красавици се оплакват, че не могат да постигнат перфектния макиаж на лицето заради фон дьо тена, който сякаш изглежда като маска  и стои твърде тежко, подчертава недостатъците и лесно се разваля в динимиката на деня. Отново на помощ ни идва макиаж специалист, който знае всички тайни на добрия грим – Алисън Оконър, която ни съветва как да извлечем най-доброто от нашия фон дьо тен.

Подготви кожата си

„Няма значение, колко добър фон дьо тен имаш, ако кожата ти не е добре почистена. Ексфолирай усърдно и не забравяй да овлажняваш кожата си с подходящите за нея продукти“, съветва Алисън.

Не използвай пръстите си

Нанасянето на фон дьо тен с пръстите е абсолютно ненужно и неправилно. На пазара е пълно с четки, гъбички и бюти блендъри, които да ти помогнат да нанесеш продукта равномерно.

Разнасяй!

Разнасянето на фон дьо тена ти е много важно! Това казва Алисън напълно уверено и добавя: „Дори, когато мислиш, че вече си го разнесла идеално, продължи още малко и по-усърдно“. Перфектно разнесеният продукт създава усещането, че фон дьо тенът напълно и съвършено пасва на лицето.

Фиксирай!

Когато приключиш с нанасянето, размазването и всичко останало, е време да фиксираш направеното до сега. Използвай пудра създадена специално за тази цел. Тя често не оставя интензивен цвят, но дава матов завършек и сякаш „застопорява“ фон дьо тена.

Повече за: Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сива коса: как да се гримирам за странната тенденция в косите

Сивата коса е сред най-горещите тенденции в света и почти всички трендсетъри, независимо от възрастта, охотно боядисват косите си в сребристо...