Фон дьо тен и серум в едно флаконче: L’Oréal Paris True Match Nude

Фон дьо тен и серум в едно флаконче: L’Oréal Paris True Match Nude

През последните години жените по света започнаха да обръщат все повече внимание на грижата за кожата, а естественият и здрав вид се превърна в тяхна основна цел. Тежкият грим отдавна е заменен от известната грим визия “грим без грим”, която представлява използването на леки гримове. С навлизането на тази тенденция в света на красотата жените просто изискват повече от продуктите за гримиране – те искат сияен тен с минимално количество грим. Преди години беше немислимо да се постигне перфектен тен без голямо количество фон дьо тен, а освен това кожата да бъде подхранена и да задържи естествения си външен вид. За да отговорят на новите потребителски изисквания, експертите в областта създадоха продукти, които имат много ползи. Един такъв продукт идва от гамата на L’Oréal Paris и това е новият тонизиращ серум True Match Nude с 1% чиста хиалуронова киселина. Серум и фон дьо тен в едно - определено продукт, който издига грима на по-високо ниво!

Грижата като главна полза

Хидратацията е предпоставка за здрава и сияйна кожа, а за това най-добре може да ни помогне добре познатата хиалуронова киселина. Именно тя е в основата на този тонизиращ серум и благодарение на способността му да осигурява хидратация на кожата, лицето ще изглежда свежо през целия ден. Микромолекулярната хиалуронова киселина, получена по биотехнологичен път, е избрана заради доказаните ѝ способности да прониква в епидермиса и да задържа влагата. По тази причина, използвайки този серум, ти осигуряваш на кожата си правилната доза хидратация, необходима за поддържане на младежки вид. Формулата на серума е некомедогенна и е подходяща за чувствителна кожа, както и за всички други типове.

Едновременно подхранва и покрива

Чрез комбиниране на висока концентрация на чиста хиалуронова киселина и фон дьо тен е създадена лека и копринена формула. В допълнение към подхранването на кожата на лицето, True Match Nude Serum осигурява отлично покритие. Благодарение на блестящите минерални пигменти, които мигновено покриват несъвършенствата, ще се сдобиеш с равномерен тен и блестяща текстура. Експертите по гримиране твърдят, че не се нуждаеш от четки, за да нанесеш този фон дьо тен. Достатъчно е да нанесеш една-две капки серум върху ръката си и да го разнесеш с пръсти по лицето си. Благодарение на леката текстура много бързо ще постигнеш равномерен тен и ще създадеш идеална основа за нанасяне на други гримове.

Фон дьо тен и серум в едно флаконче: L’Oréal Paris True Match Nude

Одобрено от дерматолозите

True Match Nude тониращ серум е първият фон дьо тен на L’Oréal Paris, одобрен от дерматолозите. Те изследваха формулата, съставките и резултатите от клиничните тестове, за да потвърдят дългосрочните резултати в областта на грижата за кожата. Резултатите от козметично-клинично проучване с експертни оценки и измервания преди и след шест седмици употреба показаха, че кожата е по-обемна и гладка. Жените са почувствали подобрение още по-бързо – според повечето жени след само 21 дни качеството на кожата им цялостно се е подобрило (84,5% смятат, че кожата им изглежда по-гладко и нежно, докато 83,5% от жените са забелязали, че кожата им изглежда по-чиста).

Козметологичното проучване е включило 42 жени на възраст от 20 до 60 години, които редовно използват фон дьо тен с леко до средно покритие през цялата година. Включени са всички типове кожа, с изключение на много суха и много мазна, като продуктът се използва ежедневно в продължение на шест седмици.

Можем да заключим, че тонизиращ серум True Match Nude е иновация, която несъмнено носи впечатляващи резултати, когато става въпрос за подобряване на качеството и външния вид на кожата.

Прочети още: Най-добри фон дьо тени за суха кожа!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Very Light

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Light Medium

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Medium Tan

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, фон дьо тен , пудра, Loreal Paris, грижа за кожата, серум за лице, True match, True Match Nude , тонизиращ серум

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това е един от най-обичаните хидратиращи кремове в света! И отскоро се предлага по-интензивна формула, идеална за зимните дни

Известната козметична марка Kiehl's е позната със своите ефективни формули, а отскоро на рафтовете има ново попълнение...