Фон дьо тен грешката, която всички допускаме

 


Нанасянето на фон дьо тена е една от основите на макиаж рутината, която си създаваме с годините и практиката. Всеки грим започва с фон дьо тен, особено ако искаме той да е безупречен. Както винаги, разбира се, има и възможност да не се справяме добре със задачата и да имаме перфектна кожа след нанасянето на фон дьо тена заради една основна грешка. Коя е тя? Ние имаме отговор!

Не добре овлажнената кожа

Да, тя е от основно значение, когато говорим за красив макиаж. Има два типа красавици, по наши наблюдения, едните са тези, които дават достатъчно време на овлажняващия си крем да попие без да бързат, а другите са тези, които или го пропускат или го нанасят и само секунди след това започват апликацията на фон дьо тена. Както можеш да се досетиш, това е много грешна стратегия за красив грам. Запомни, че ако не оставиш една нужна времева пауза между нанасянето на крама и фон дьо тена, кожата ти ще изглежда на петна и зле гримирана. Като цяло може да се каже, че ще се получи домино ефект и до завършването на макиажа ти нищо няма да изглежда както трябва.

Имай търпение


Съветваме те да бъдеш много търпелива и ако имаш дори капка съмнение, че кожата ти не е абсорбирала добре крема за лице. Пусни си любима песен, разходи се до кухнята и си направи един чай, или си пусни любима песен. Няколко минути плюс върху макиаж техниката ти са в огромна полза за цялостната ти визия.

Повече за: Топ 5 фон дьо тен грешки

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Superstay 24h

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Безупречна кожа? Няма проблем!

Случвало ли ти се е да не можеш да улучиш точния нюанс на фон дьо тена или ти остават резки черти между лицето и шията, и просто не успяваш да пресъзд...