Fit me vs. Affinitone

Многобройните ни опити да открием перфектния фон дьо тен доказват, че верен орговор на нашето търсене няма заради многообразието на жените, техните желания и различна текстура на кожите им. Вглеждайки се в любимия ни бранд, а именно Maybelline, подбрахме двата им може би най-популярни фон дьо тен продукта, за да ги сравним и да направим това, което най-добре можем – да те улесним и насочим в избора.

AFFINITONE

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Серията Affinitone се състои от няколко фон дьо тена създадени, за да покрият максимлно много от изискванията на модерните жени и момичетаAffinitone, Affinitone 24H, Affinitone Minelar, Affinimat. Леката текстура, която е в основата на всички фон дьо тени от  тази серия, позволява на кожата да диша дори, когато го носим дълго на лицето си. Специалната му формула обогатена с витамин Е предпазва кожата и нежно се грижи за нея. В зависимост от желанията и повода, можеш да заложиш на Affinitone 24H, който е разработен, така че да бъде устойчив на външните фактори и да се задържи в перфектно състояние на лицето ни през целия ден. Ако кожата ти пък е чувствителна – Affinitone Mineral е най-подходящият избор. За почитателките на матовия завършек - Affinimat ще се превърне в най-верен приятел. Фон дьо тените от тази серия могат да покрият голяма гама желания, както и случаи, за които да бъдат използвани.

FIT ME

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Другият продукт на Maybelline, който оставя кожата да диша е Fit Me. Toзи фон дьо тен, създаден със специална грижа към жените с чувствителна кожа, защитава кожата от външните влияние, като UV лъчите, и това го прави перфектен избор за продукт, който да използваме през слънчевите дни, когато освен добър грим ни трябва и защита, която в този случай е с фактор SPF 18. 5D технологията, по която е разработен обещава цветът на фон дьо тена естествено да се адаптира към цвета на кожата ти. Fit Me не съдържа масла, восъци и излишни съставки, той е съставен от леки пигменти и полупрозрачна основа. Оставяйки кожата свежа и дишаща, Fit Me безспорно е перфектният фон дьо тен за през деня  заради леката си, но адаптивна основа, както и заради многобройните положителни черти по отношение на съставките си.

Повече за: Често срещаните грешки при нанасяне на фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага
  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да изберем най-подходящия бронзант?

Познаването на тона и подтона на кожата е изключително важно при избора на грим и създаването на красива визия. И за избора на бронзант се отнася също...