Есенна тенденция: устни с цвят на боровинки

Избор на нюанс

Това може би ще бъде най-дръзката визия през есента, но виненият цвят не е толкова труден за носене, колкото изглежда на пръв поглед. Магията на вамп устните е в силата на цвета да подчертае визията, да направи зъбите да изглеждат по-бели и мигновено да ви придаде повече стил. Моливът за устни и четката за червило са задължителни, тъй като правят възможни чистите линии и драматичния контраст.

Четете повече наКак да направим веждите съвършени? (+видео)

Първо направете пилинг на устните със захарен пилинг или със стара четка за зъби, за да не стане червилото на люспи по устните, а след това нанесете червилото директно върху устните. За завършек оформете очертанията на устните първо с четка, а след това и с молив за устни, за да предотвратите евентуалното разливане на цвета.

Четете повече наКаква спирала е подходяща за твоите мигли?

Матови или блестящи?

По този въпрос правилото е, че колкото цветът е по-тъмен, толкова по-трудно е да се използва матова текстура, без да се получи ефектът на „равната“ визия. Ако сте любители на по-светлите нюанси като бургундско или тъмночервено, препоръчваме традиционно червило с матова текстура, но нанесено с четка за максимална прецизност. Ако харесвате цвят вино или слива, препоръчваме блестяща текстура, която ще компенсира тъмния пигмент.

Заложете на семплото

За максимален ефект остатъкът от грима трябва да бъде неутрален. Кожата трябва да бъде матова, с фин контур върху слепоочията и брадичката - за изчистена, модерна визия (оставете хайлайтера у дома). Кой е ключовият акцент на визията? Съвършено оформените вежди. По-дебели, по-тънки, светли или тъмни - само ги срешете нагоре и ги фиксирайте с гел. Завършете със слой спирала за удължаване на миглите и сте готови! Запомнете: по-малкото е по-красиво!

Четете повече наСенките за очи пак са на мода!

За този външен вид препоръчваме

  • Color Sensational Loaded Bolds by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте