Есенен очен грим

Както в модата, така и в грима, есента е изключително интересна и вдъхновяваща. Не само че пристигат нови мейкъп колекции, но и летните горещини свършват и вече не се притесняваме от размазване на грима и спиралата.

Както винаги през есента, нюансите леко преминават към по-топли, като жълт и кафяв.

 

Повече за: Грим за по-студено време

Така, шоколадовият цвят е хит този сезон.

Ако предпочитате сянка, към основният кафяв или бежов цвят добавете някой подобен пясъчен или меден нюанс.

Както винаги, черният цвят е все така актуален и за идващите студени дни.

 

Ако сте любител на подчертани очи, този сезон използвайте черна сянка за създаване на  привлекателния ефект „опушени очи. Подчертайте контура на окото с черна сянка, преди нанасяне на сянката, на горната и долната линия на миглите нанесете черен молив и блендирайте добре сянката. Бъдете внимателни, за да не получите нежелан ефект на небрежно нанесен грим.

 

Ако предпочитате по-лек вариант, на горния клепач нанесете сянка в натурално кафяв цвят. За ефектът на леко опушени очи", под линията на долните мигли внимателно нанесете черна сянка, а в основата на миглите нанесете тънка линия с черен молив. С малка четчица нанесете сянка за очи върху клепача и леко блендирайте.

Готови сте!

Повече за: Шест съвета за гримиране на кафяви очи

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи, тенденция, опушен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформиш веждите по три прости начина

По отношение на веждите, фокусът е върху дивите, естествени на вид вежди. Как да постигнеш тази тенденция без много проблеми у дома...