Emporio Armani - Защото това си ти

През 1981 г. Giorgio Armani замисля и създава Emporio Armani като градски, енергичен, позитивен бранд, въоръжен с духа на младостта и свободата: експеримент с неговия стил. Emporio Armani се превръща в мъжка и дамска линия за тези, които се чувстват свободни да действат, да създават и да обичат.
"Още от първите стъпки Emporio се превърна в любимата ми тестова платформа. Наблюдавайки реалния живот, осъзнах кой път да поема. Колекцията носи усещане за младост, но не само за 20-годишните, а за всички, които с вкус и класа искат да се чувстват млади на всяка възраст." Giorgio Armani

През 1998 г. Giorgio Armani създава първите аромати Emporio Armani, които въплъщават този съвременен подход с мултикултурни нюанси, черпейки вдъхновение от всички кътчета по света.
2017 е годината на два нови аромата, които са израз на неговия съвременен начин на и изпращат послание към новото поколение.

becouse its you

Двама души, които започват любовен диалог, обрисувани в поредица кратки филми с участието на Матилда Луц и Джеймс Джагър, режисирани от Фабиен Констант.
В сърцето на тази история е любовта – безусловната, носещата радост любов. Тази любов е пресъздадена и запечатана в два аромата и символизира два свързани пръстена.
Матилда и Джеймс играят Лаура и Пол, двама души, които изпитват любовта си един към друг всеки един ден. Сцена в центъра на световен град, това е любовна история от 21 век. Те изживяват любов, която ги прави по-силни, в която няма невъзможни неща. Просветена любов, удивителна мотивация, креативна енергия, която подхранва желанието да бъдеш по-добър, да излезеш извън себе си, за да видиш цялата вселена и отвъд. Също като емблемата на етикета на Emporio Armani: «Орелът се възприема като директно послание, птица, която винаги лети високо», по думите на Giorgio Armani.
Заедно можем да докоснем небето, Заедно можем да летим, Заедно нищо не може да ни спре. Три момента от живота, в които Пол и Лаура трансформират всяка ситуация в положителна и се наслаждават. Три заглавия, които трептят в звука на „любовни мантри”, прокламирайки невероятната енергия, която ги прави по-силни всеки ден и още по-уверени в чувствата си.
Това е нов диалог между двата пола – съвременен, позитивен, балансиран.

Любов чрез аромат

becouse its you

Два аромата с еднаква сила. Единият перфектно женствен, другият щедро мъжествен. Те комуникират помежду си, предизвикват, съблазняват.

За нея / BECAUSE IT’S YOU (Защото това си ти)

Щастие, наслада, искри, напълно неустоим като зряла малина в своята перфектна и максимално елегантна естественост в съчетанието с нероли. Какво крие в сърцето си тази събуждаща неосъществими желания млада жена? Нейният е неукротимо женствен, пълен с инстинкти и страст. Нейният чар е напълно видим, като съблазнителния и изискана роза абсолют. Нейният играе със силата на съблазънта като миксът на ванилия с мускус, който разкрива комбинация и невероятно дълбока чувственост. Силен, пленяващ на мига, нейният изразява нетърпението на любовта, която използва всяка възможност да заяви: BECAUSE IT’S YOU (Защото това си ти).

За него / STRONGER WITH YOU (По-силни с теб)

Неговият живее в настоящето, оформен от енергията на съвременния свят. Непредвидим, той изненадва със своята оригиналност като пикантния акорд на връхните нотки – микс от кардамон, розов пипер и листа на виолетки. Неговият носи вродена елегантна увереност, с лекотата и безгрижието на младостта, пренесени от градинския чай в сърцето на аромата. Неговият комуникира с чувственост по начина, по който опушеният Vanilla Jungle Essence™ се влюбва в акорда на захаросан кестен, предаващ се пред неговия магнетизъм: STRONGER WITH YOU (По-силни с теб).

Обещание във флакон

Изчистените линии и основните форми са характерни за стила на Giorgio Armani. Флаконите изразяват на първо място чувственост: заоблени форми и извивки, напомнящи за мъжки рамене и женски бедра. Изчистеният и подчертан флакон носи символиката на предмет на изкуството. Кръглата метална капачка допълва подчертаната елегантност на двойката. Под капачката има два свързани пръстена, които са заключени като преплетени тела. В стъклото е гравирано ‘O’ на ‘YOU’, което напомня за двойните пръстени и безусловната поглъщаща любов.
Together Stronger (По-силни заедно)

Серията на Emporio Armani - Как започва всичко

becouse its you


Идеята: една история за силата на любовта, енергията на автентичната връзка, силата на окриляването когато двама души са заедно. Млада двойка, която се обича с всяка фибра на тялото и която се обича завинаги. Не история за краткотраен романс, а за дългогодишната свързаност.

Резюме
Как изглежда днес една дълга любовна връзка? Лаура и Пол са две силни индивидуалности, които са влюбени един в друг повече от четири години и живеят в сърцето на екранизирания Ню Йорк Сити. Тя пише, той рисува. Тя е независима жена, а той е истински романтик. Те се търсят взаимно, доказват любовта си и винаги се намират и са заедно. Отблизо, на покрива на сграда или върху жълто такси.
Силата на любовта, задвижвана от енергичния пулс на Powerful на Major Lazer, обрисуващ Ellie Goulding.
За да накара тази история да оживее, Giorgio Armani избира актьори, а не модели и конкретно млади, доказани таланти.

Матилда Луц

because its you

Лъчезарната 26-годишна девойка с най-сладка усмивка е родена в Милано от баща американец и майка италианка. Актьорската кариера на Матилда започва с шанса да се срещне с режисьора Габриеле Мучино, който тъкмо е приключил работата по сценария за една италианка, която се установява в Съединените Щати, за да намери себе си – перфектната роля за Матилда. Актрисата и режисьорът по-късно представят премиерата на Лято на филмовия фестивал във Венеция през 2016 г. На тази премиера Матилда се запознава с Giorgio Armani. Това е една възобновена семейна нишка, тъй като преди години баща й е дефилирал на сцените на моделиера.
От този момент Матилда, която владее двата езика, започва да изживява своята „Американска мечта”. Наскоро тя участва в своя първи международен филм в главната роля на Юлия, в 3-D хорър филма Предизвестена смърт 3 на режисьора Ф. Хавиер Гутиерес, третият от трилогията.
В Together Stronger (По-силни заедно) Матилда играе Лаура. Със своите големи впечатляващи очи и леко дрезгав глас, тя има изразителност, която пресъздава и жизнерадост, и естествена елегантност. Лъчезарна, безгрижна и усмихната, тя е истинска италианка, силна и независима. Тя е експресивна, съблазнителна, но и самокритична. Както разказва сценарият, тя е родена, за да бъде щастлива. Със своя свободен и дързък дух, тя неотклонно следва инстинктите си. Изпълнена с радост откритост, тя се изразява чрез фотография и писане. Лаура е автор преди всичко на собствения си живот.

Джеймс Джагър

because its you

Роден в Ню Йорк Сити, 31 годишният Brit е напълно съвременен тип. След завършване на университета се насочва към актьорската професия и музиката и сири в рок група. Така естествено най-добрата му роля е на Кип Стивънс, пънкар певец, в музикалния сериал Винил на Мартин Скорсезе. По-късно синеокият актьор пропагандира за чисти океани и екологични рифове и опазване на аква средата в проекта на организация O. James и наскоро приключва снимките на филма 7х7, в който изпълнява главната ролята и който ще видим на екрана до края на годината.
В Together Stronger (По-силни заедно) Джеймс играе Пол с проникващ поглед, който е в контраст с естествената непринуденост на на личността му. Сложен и интригуващ, той е едновременно с това и безгрижен и забавен. Той не е срамежлив, но се съобразява със заобикалящата среда. Той е пленен от естествеността, любовта и професията си на архитект. Закрилящ и романтичен, той възприема живота като игра, а любовта като лудо гонене. Той умело развива това усещане за риск.

Интервю с Фабиен Констант

Мъжът зад камерата на Together Stronger (По-силни заедно)

because its you

В работата си по модни програми с Loïc Prigent като Mademoiselle C, документалния му филм за Carine Roitfeld, Фабиен Констант е изградил свой собствен стил, който деликатно разкрива интимната страна на героите му.
1/ Какъв е замисълът на сериите?
- Започнахме без сценарий, с трима автора, които написаха целия живот на героите, техните лични истории преди да се срещнат като двойка. Тези истории не се показват на екрана, но помагат на актьорите да влязат в образа и да го пресъздадат. Представихме си например, че родителите на Пол са „щастливи” хора, имигрирали от Европа в Съединените Щати, а бабата и дядото на Лаура живеят в Италия.
2/ Виждаме много близки кадри, интимна перспектива. Как успяхте да ги заснемете?
- Ние следваме духа на киното, опитваме се да въвлечем публиката в историята, докато камерата ми почива свободно на рамото ми. Трябваше да тичам след Матилда и Джеймс в апартамента, без да знам какво ще се случи. Това ми хареса и се получи много добре, още от първия кадър през първия снимачен ден стана истинска химия между двамата млади актьори. Това даде живот на кадрите, истински живот, който се прокрадна в сцените, точно това, което търсех. Снимах дълги сцени, никога не казват „Начало / Стоп”, защото ми харесваше това, което се случваше през първите 10 секунди преди началото и през 30-те секунди след края.
3/ Каква е причината за прекъсване на ритъма на повествованието … което ни кара да затаим дъх?
- Последните сцени са внимателно подбрани, за да покажат наистина изключителни моменти и тъй като имаме заснети над 50 часа, трябваше да извадим тези моменти. Когато тя го намира на покрива или когато той я среща на строителната стрела, провесена в небето. Останалото е плод на работа в монтажната зала като спирането на звука по средата на сцената. Това е целенасочено. Тъй като любовта е мека, нежна и гладка. Има прекъсвания, напрежение и даже опасност между двама души, които се обичат.

Повече за: Si Rose Signaturе на Giorgio Armani

Свързани теми: парфюм , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Giorgio Armani - Acqua Di Giò Profumo

Тази година посрещаме Acqua di Giò Profumo Special Blend, излъчващ мъжественост в лимитирано издание...