Ефектна класика: Cat Eye Look

Тази тенденция в грима е подходяща както за дневна, така и за вечерна визия. Това е точният избор, ако искаш да изглеждаш ефектно, а не разполагаш с много време за гримиране. Без значение дали си блондинка, брюнетка или тъмнокожа, тази визия стои перфектно на всеки тен и всеки цвят коса.

1. Необходима ти е очна линия с тънка четчица и спирала за обем и извиване на миглите. Най-важното за този стил е прецизното очертаване на „опашчицата“ във външния ъгъл на окото. Това се постига, ако преди да нанесеш финалната линия, изтеглиш с по-тънка линия „опашчицата“ от външния ъгъл на окото в желаната посоката – симетрично на двете очи. 

2. Нанеси тънък слой очна линия до средата на окото, от вътрешния към външния ъгъл на окото. После старателно очертай по-плътна линия, с движения в двете посоки, но така, че да премине над ръба на външния ъгъл на окото.

3. За драматична визия нанеси тънка очна линия в корените на миглите на долния клепач и допълнително оформи котешки връх върху вътрешния и външния ъгъл на окото.

4. Следваща стъпка: спирала. Нанеси по-голямо количество спирала върху миглите на външния ъгъл на окото, за да постигнеш ефекта на мистериозния поглед.

 

Отличен съвет за дами със зелени очи: Осмели се да експериментираш с цветовете! Тъмносиня или синьо-лилава очна линия за супермодерната визия Cat Eye.

Допълнителен съвет? Грешките при нанасянето могат да се коригират с клечка за уши, напоена с малко тоалетно мляко.

Твоята котешка визия е готова!

Photo : Istock

За този външен вид препоръчваме

  • Master Precise Curvy by Maybelline New York

  • Superliner Superstar by L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Vivid Blossom Liner by Nyx

  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

Свързани теми: грим , спирала , очна линия, очи, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш подходящия праймер за лице

Пудрите са склонни към оксидация и промяна на цвета при контакт с кожа и себум. Е, тук се намесва праймерът...