Една палитра със сенки – 3 страхотни визии

Много красавици си мислят, че имат нужда от хиляди гримове, за да създават интересни и различни макиажи, но ние сме готови да ги оборим като докажем, че една палитра сенки и три червила могат да направят много повече за нашата визия, отколкото хилядите макиаж продукти, които преливат от грим несесерите ни. Палитрата, която сме избрали е The Burgundy Bar Eyeshadow Palette на Maybelline New York. Tя се състои от 12 нюанса и както следва от името – съдържа червеникави тонове, които са така актуални този сезон.

 • Визия 1: Червени сенки и nude устни

  Визия 1: Червени сенки и nude устни

  За целта ти препоръчваме SUPERSTAY MATTE INK на Maybelline New York в страхотния nude цвят Loyalist. С мека и пухкава четка за нанасяне на сенки посегни към най-червеното от червените нюанси в палитрата и нанеси само този цвят по продължението на окото ти до сгъвката на клепача. Трендът на сенките от само един цвят е много актуален и изключително лесен за постигане. Червените очи са достатъчно красноречиви, за да ги носиш с категорично червило, затова nude цветовете са перфектни за устните ти.

 • Визия 2: Монохромен макиаж

  Визия 2: Монохромен макиаж

  Друга тенденция, която владее макиаж сцената е монохромният макиаж, който се изразява в използването на един и същи цвят, както върху очите, така и върху устните. Палитрата ти предлага голям избор, но според нас най-красив, есенен и нежен макиаж ще се получи ако използваш кафеникавите нюаси сенки и заложиш на червило в същия нюанс. Гледай да не прекаляваш с хайлайтърите и бронзантите, защото без да искаш може да се окаже, че лицето ти прилича на голямо кафяво петно.

 • Визия 3: Тъмни очи и тъмни устни

  Визия 3: Тъмни очи и тъмни устни

  Макиаж подходящ за вечерно парти, тъмните очи в комбинация с тъмните устни са категоричен начин да покажеш, че си истински фатална жена, която  не се притеснява да заяви себе си чрез грима, който носи. Предлагаме ти да изпробваш сенки за  очи в два цвята – тъмно червено и тъмно кафяво, като тъмно червеното трябва да бъде разположено в близост до линията на миглите, а кафявото да се разполага по дължината на сгъвката на клепача и по долния клепач. По този начин кафявото създава илюзия за уголемено око. Тъмните устни пък можеш да ги създадеш използвайки тъмно лилавия нюанс от палитрата на SUPERSTAY MATTE INK на Maybelline New York.

Повече за: Опушен есенен грим в топли тонове by @makeupbuthow [Video]

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline Burgundy Bar Palette

 • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...