Един ден на…(2-ра част)

24-те часа от денонощието на Джиджи, Адриана са много по-вълнуваши от цяла една наша седмица, а може би дори и месец. Не искаме да звучим толкова черногледи, но държим да отбележим, че не на всеки му се случва да закусва в 5 звездни хотели, да пътува с Карл Лагерфелд, да е навсякъде с екип от гримьори и фризоьори. Точно този вълнуващ живот обсипан в лукс и забавления ни накара да проследим как минава един ден на прекрасните модни диви.
 

Денят на Адриана

 

JETLAG 👀

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Ариана от сутрин до вечер е толкова прекрасна. Не можем да отречем, че сме в плен на бразилската хубавица, която кръстосва света благодарение на красотата си. Пътуванията очаче често й носят умора от големите часови разлики и понякога сутринта за Лима започва, когато всъщност биологичният й часовник каза: „Лягай си!“.

 

AT WORK 👀🤗

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


След сутрешна тренировка и освежаваща закуска Адрина потегля към първите си ангажименти, а там разбира се я чака екип, който да се погрижи за визията й. Прическата и гримът са от изклюително значени за едно от иконичните лица на макиаж гиганта Maybelline. След достатъчно отделено време за разкрасяване, което всъщност е напълно ненужно в нейния случай, защото тя е толкова красива, идва време за фотосесия.

Прочети още: Русата и черната: Джиджи и Бела


На снимки зарекламна кампания или корица на списание, Адриана винаги е абсолютен професионалист и перфекционист. Тя обожава работата си и това си личи от многобройните професионални кадри, които споделя с последователите си в социалните мрежи.

Прочети още: Един ден на… (1-ва част)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте