Един ден на… (1-ва част)

24-те часа от денонощието на Джиджи, Адриана са много по-вълнуваши от цяла една наша седмица, а може би дори и месец. Не искаме да звучим толкова черногледи, но държим да отбележим, че не на всеки му се случва да закусва в 5 звездни хотели, да пътува с Карл Лагерфелд, да е навсякъде с екип от гримьори и фризоьори. Точно този вълнуващ живот обсипан в лукс и забавления ни накара да проследим как минава един ден на прекрасните модни диви.

Денят на Джиджи

 

Paris Fashion Week morning off... ft my favorite @tommyhilfiger fragrance #TheGirl ☕️🌥 #ad

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Любимката от модния подиум поработи доста последния месец заради четирите модни седмици, които вълнуваха целия свят с тенденциите си. От Ню Йорк до Париж, през Лондон и до Милано, Джиджи обиколи почти всики котешки пътеки. За да има сила за това тя започва деня си с обилна закуска и портокалов сок, който е любим на моделката, ако съдим по Instagram постовете й.

 

@reebok @reebokwomen #PerfectNever #BeMoreHuman

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Разбира се, за да се в перфектна форма следва тренировка. За никого не е тайна, че русокосата хубавица е доста опасен боксьор. Независимо от локацията, на която се намира, тя винаги отделя време, за да „ступа“ боксовата круша. След дългия ден белязан от работни срещи, вечерта Джиджи се отдава на заслужена почивка, която в нейния случай е излизане навън с любимия си Зейн.

Прочети още: Един ден на…(2-ра част)

 

my idea of an update 💎

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Двамата са най-сладката светска двойка и не спират да демонстрират чувствата си пред камерите.

Прочети още: Коя визия ти допада повече? Джиджи Хадид срещу Кара Делевин

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте