Ще е то помада за вежди? by @makeupbuthow

Една от новите тенденции и иновации в света на козметиката през последно време беше помадата за вежди. Преди това всички бяхме свикнали да ползваме типичните молив или сенки, с които да подчертаем веждите и да попълним празните пространства. С какво обаче се отличава този нов тип продукт и как да го използваме?

loreal brow pomade

Помадите са по-концентриран и пигментиран продукт с кремообразна текстура. Освен консистенцията, различното при тях е и методът на нанасяне. За тази цел ще ви е необходима скосена четка, с която прецизно да очертаете и попълните веждите. Не всяка помада за вежди се предлага с включена четка, така че ако сте търсене на продукт две в едно, то тогава новата Paradise Pomade Extatic на Loreal е подходяща за вас. В дръжката на капачката се крие мини четка, която лесно да обърнете и приберете след употреба.

Различното при тази помада в сравнение с другите, които съм тествала е текстурата – често кремообразните помади могат да отразяват светлината на снимки със светкавица, докато тази е изцяло мат и не сияе при никакви обстоятелства. Това я прави да изглежда по-натурално във веждите, а и да бъде изключително дълготрайна.

Консистенцията и е с една идея по-плътна и когато я използвам, усещам и че фиксира косъмчетата на веждите ми почти като вакса, така че да не се налага да ползвам гел след това.

Това са и най-съществените разлики между моливите, сенките и помадите за вежди – ако сте в търсене на продукт, който да трае дълго без да избледнява или да се размазва, да ви осигурява прецизност при нанасяне и да има наситена пигментация, то помадата е продуктът за вас.

Повече за: Какво не знаем за продуктите за вежди?

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

    Поръчайте веднага

Свързани теми: вежди, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5 трика, които ще ви спестят пари by @makeupbuthow

В днешната статия споделям някои от любимите хитринки, които спестяват пари и преобразяват старата козметика...