Две стъпки за правилно почистване на очния грим

Убедени сме че вече знаеш как да почистваш лицето си и премахваш грима. Но, все още може да доспускаш някои грешки. Виж тези два трика, благодарение на които почистването на очния грим ще се превърне в изключително бърза и лесна рутина.

Съпка 1: Използвай качествен демакиант


Винаги е добре да инвестираш в качествени продукти за почистване на грим, особено на околоочния контур. Използвай памучен тампон, напоен с L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water – двуфазна мицеларна вода, изключително подходяща за почистване на грим. Кожата в зоната около очите е много нежна и деликатна, и затова движенията ти трябва да са нежни и внимателни. Търкането може да раздразни окото!

Стъпка 2: Щадящ измиващ продукт


След като почистиш грима от очите си, задължително измий лицето. Винаги избирай щадящ измиващ продукт, който не дразни очите ти.

Препоръчваме ти да измиеш лицето си с някой от измиващите гелове на L'Oréal Paris от серията Pure Clay. Геловете са изключително деликатни и не дразнят очите, и оставят кожата готова за нанасяне на хидратиращ крем за околоочния контур.

Повече за: Подгответе кожата си за нанасяне на грим

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris BI-PHASE Micellar Water

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да предпазиш кожата си през зимата?

Ако през този сезон искаш да осигуриш хидратация на кожата си, подготвили сме ти феноменални продукти, с които не можеш да сбъркаш...