Две стъпки за правилно почистване на очния грим

Убедени сме че вече знаеш как да почистваш лицето си и премахваш грима. Но, все още може да доспускаш някои грешки. Виж тези два трика, благодарение на които почистването на очния грим ще се превърне в изключително бърза и лесна рутина.

Съпка 1: Използвай качествен демакиант


Винаги е добре да инвестираш в качествени продукти за почистване на грим, особено на околоочния контур. Използвай памучен тампон, напоен с L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water – двуфазна мицеларна вода, изключително подходяща за почистване на грим. Кожата в зоната около очите е много нежна и деликатна, и затова движенията ти трябва да са нежни и внимателни. Търкането може да раздразни окото!

Стъпка 2: Щадящ измиващ продукт


След като почистиш грима от очите си, задължително измий лицето. Винаги избирай щадящ измиващ продукт, който не дразни очите ти.

Препоръчваме ти да измиеш лицето си с някой от измиващите гелове на L'Oréal Paris от серията Pure Clay. Геловете са изключително деликатни и не дразнят очите, и оставят кожата готова за нанасяне на хидратиращ крем за околоочния контур.

Повече за: Подгответе кожата си за нанасяне на грим

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris BI-PHASE Micellar Water

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

3 важни съставки за кожата през зимата

Да, обичаме този сезон, но за да можем напълно да се насладим на всички красоти които той ни носи, не бива да забравяме за нуждите на кожата ни...