Две спирали за два типа жени

За да придадеш ангелско излъчване, предлагаме ти да използваш Push Up Angel, ако пък искаш да подчертаеш дивата си страна, избери Big Shot Colossal.

Един изстрел и си готова!


Big Shot спиралата е перфектен избор за всички момичета нуждаещи се от екстремно обемни мигли само със едно докосване на четката. Благодарение на уникалната четчица, нанасянето на спиралата е изключително лесно и имаш възможност да направиш миглите си обемни и красиви  само с едно движение. Формулата, богата на колаген, издължава миглите и прави погледа ти съблазнителен, а Big Shot спиралата е похдодяща и за всички момичета носещи контактни лещи.

Нанасяне: За по-обемни мигли, нанеси два слоя спирала. Не чакай да изсъхне а веднага нанеси и втория.

Мигли като ангелски крила


За мигли с вид на ангелски крила, избери Push Up Angel спиралата. Тя придава ефект на изкуствени мигли а поставянето е изключително лесно и бързо. Иновативната четка повдига миглите от корена до върха, без нежелано слепване.

Нанасяне: Нанеси спиралата от основата на миглите към върха им, като раделиш леко миглите. Повтори процедурата докато не получиш желания ефект.

Повече за: Грешките и спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Falsies Push Up Angel Mascara

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Айлайнер от А до Я

Отговорен за цялостната трансформация на визията, точно той създава визуалната илюзия за по-големи и издължени очи, правейки погледа сексапилен и мис...