Дръзко-черни мигли

Да сме наясно – дръзко-черните мигли не са за всеки! За да сте притежателка на дръзко-черни мигли, трябва да изпълните някои условия. На първо място трябва да вярвате в себе си, да сте смели и да бъдете сигурни в това което правите. На края, но не на последно място, трябва да вярвате в силите на погледа си! Ако притежавате всички тези качества – даваме зелена светлина да продължите с четенето на следните редове...

Подчертайте смело красотата на очите си, омагьосайте всички и накарайте ги да треперят под този поглед. За да се сдобиете със зашеметяващ поглед ви трябва само подходяща спирала!

Уникално, смело и тайнствено


Повечето жени жадуват за дълги и плътни мигли, и затова не учудва факта че точно спиралата е сред най-често изпозлвани от жените козметични продукти. Тя придава неустоим чар към погледа на една жена, и затова бъдете дръзки!

Да, съгласни сме че изборът на подходяща спирала не е лесен но също така, сигурни сме че ако изберете наситено черна спирала придаваща обем – няма да сгрешите.

Черната спирала е задължителен аксесоар за козметичната чантичка на всяка уважаваща себе си жена. Тя е подходяща за създаване на най-различни видове грим, защото кара погледа да изпъкне и е особено подходяща за брюнетки със светли мигли.

Как тогава да изберем подходяща?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Не бива да се спирате само на един вид спирала.  Постоянно пробвайте нови докато не намерите най-подходяща за себе си. Веднъж, когато намерите ВАШАТА спирала, никога повече няма да поискате да я смените.

За ефект на дръзко-черни мигли препоръчително е да изберете формула обогатена с колаген. Колагенът помага при регенерирането на миглите, увеличава обема на миглите и не образува топчици при нанасяне. Също така, препоръчваме ви да заложите на конусовидна четка, защото тя повдига всяка мигла от корена и дава възможност за нанасяне на по-голямо количество туш само с едно движение. Дори и най-малките очи се превърщат в по-големи и по-отворени.

Допълнителен съвет

За дръзко-черните мигли всички ще ви завиждат, но не бива да забравите правилото – нанасяйте само два пласта спирала!

Нанасянето на прекалено голямо количество туш не е решение, а по-точно голяма грешка. Това кара миглите да се сплъстяват, а очите да изглеждат уморени и сънливи. Да не споменавам досадните топчета върху миглите.

Правилно нанасяне за максимален ефект


Нанесете първия пласт като сложите четката в основата на миглите и леко изтеглите нагоре. По този начин миглите остават максимално извити нагоре. След това нанесете още един пласт като изтегляте четката към външните ъгли на окото.

И не забравяйте – ефектът на спиралата е толкова силен, че спокойно можете да заложите само на този продукт за да направите погледа си ослепителен

Повече за: Изберете най-добрата спирала за вашите мигли

Свързани теми: спирала

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, за които да забравиш през пролетта

Енергична, пъстра, експериментаторска – такава ще бъде 2019-та година. С подчертана индивидуалност и креативност, време е да се сбогувам с всички тенд...