Дръзки мигли за поразителен поглед

dryzki migli

Дълги, плътни и красиви мигли

Независимо дали очите ти са сини, зелени или шоколадови, за съблазнителен поглед миглите ти трябва да бъдат плътни и обемни. Total Temptation спиралата на Maybelline ти предлага точно това – мигли с изключителен обем и плътност.  Един от плюсовете на тази спирала е че, формулата и позволява лесно и удобно надграждане на обема. С Total Temptation спиралата няма нужда от чакане! Миглите остават удивително дълги, плътни и красиви.

Без чакане

Професионалните гримьори съветват винаги да изчакаме няколко минути преди прилагане на втория слой спирала върху миглите. Но, много често нямаме време и не всички сме родени със сръчни ръце. Това води до нежелано напластяване на миглите, сплъстяване и образуване на точпици.

Надграждай колкото щеш!

total temptation

Спиралата Total Temptation се нанася от корена към върха на миглите, и то двата слоя един след друг, без чакане.  Всъщност, можеш да нансяш толкова пласта от колкото имаш нужда миглите ти да излгеждат дълги и обемни.

Повече за: Нова спирала – ново тропическо изкушение

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Total Temptation

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметичен хороскоп за 2020-а година

Познатият въпрос, който си задаваме докато лежерно си говорим, но и когато искаме по-добре да опознаем интересните за нас хора...