Драматична очна линия

Чувствате ли умора и напрежение в очите? Ех, това до голяма степен се дължи на факта че очите ви са уморени от една и съща техника за нанасяне на очна линия!  Кажете честно, за вас важи правилото – по-добре е да смениш прическата и останалите гримове, отколкото начина на прилагане на очната линия. Дори и да приемем че не сте съгласни с нас, снимките ви  в социалните мрежи говорят много – очната линия върху клепачите ви винаги е една и съща.

Добре, съгласни сме че измъкването то рутината е адски трудно, но представете си колко нови техники ви очакват с нетърпение! Представяте ли си само какво ще направи очната линия за вас ако я използвате по един нов начин. Всичко от което имате нужда е желание за промяна. Дайте шанс за нещо ново и бъдете в крак с тенденциите. И не забравяйте че, очите говорят повече от думите!

Неустоимо приключение

Всяка жена трябва да мине през лабиринта на очната линия, и никога не може да забрави погледите които отправят мъжете към нея и неустоимия и очен грим.

Първата стъпка към перфектна очна линия е избор на подходящ продукт. Използвайте продукт който отговаря на нуждите ви. Ако сте начинаеща, и не толкова сръчна в поставянето на очна линия, изберете продукт под формата на молив. За по-сръчните момичета са подходящи нашумелите напоследък течни очни линии. Подпрете лакътя си на стабилна повръхност, с другата ръка леко изтеглете клепача и отдайте се на приключението...

Перфектна очна линия в 4 стъпки

#1 Първата стъпка е нанасяне на сенки, които да подчертаят очната линия. Нанесете тънка, къса черта от средата на клепача към края му.

#2 След това нанесете втора линия по цялата дължина на клепача. Важно е ръката с която нанасяте очната линия да е стабилна, а клепачът опънат за да се получи гладка и равномерна черта. Старайте се втората черта да пресреща първата.

#3 Запълнете пространството между двете черти.

#4 В зависимост от формата на очите ви и повода по който се гримирате, извийте допълнително чертата нагоре за да се получи по-драмтичен вид.

Двойна очна линия

Двойната линия е изключително подходяща за вечерни събития. За да добавиш нотка драмаитъм към визията си, нанеси още една линия под долния клепач, в самия корен на миглите.

Котешко око - винаги на мода


Тази техника сякаш никога няма да слезе от пиедестала на най-често използвани техники. Котешките очи излъчват магнетична привлекателност. Очната линия е най-тънка във вътрешната част на окото и се уголемява към края, с характерна котешка извивка.

Риверсивно котешко око

Вместо да се ограничите само връху горните клепачи, нанесете очна линия под долните клепачи! Тази техника е изключително подходяща за драматична, вечерна или парти която със сигурност няма да остане незабелязана.

Повече за: Кръглата очна линия

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oréal Paris Superliner Tattoo Signature

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Super Liner Gel Intenza

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден трен...