Драматичен очен грим

Драматично подчертаните очи имат способност да съблазняват и хипнотизират околните. Можеби ти се струва че пресъздаването му е изключително трудно, но всъщност, тайната на красивия драматичен очен грим е в умелото използване на подходящи продукти. В следващите редове ще ви покажем как, стъпка по стъпка, да постигнете ефектна драматична визия.

Черният молив и спиралата играят ключова роля в постигането на дълбок и драматичен поглед.
 

Първа стъпка – сенки за очи

Избери палитра с  наситени кафяви нюанси, които придават пленителен и изискан вид на очите. Нашето предложение е L'Oréal Paris La Palette Nude.  Нанеси най-светлия нюанс върху долната, подвижна част на клепача и в областта под веждите. Продължи с тъмнокафяв нюанс, който да нанесеш над сгъвката на клепача и под долния клепач, в самия корен на миглите. За безупречен краен резултат разнеси добре цветовете.

Втора стъпка – молив за очи

С помощта на черен молив, очертай линия в основата на миглите до края на клепача. Линията трябва да става толкова по-плътна, колкото по-навън изтегляш. След като приключиш, размажи леко с пръст.

Трета стъпка – спирала

Препоръчваме ти да използваш двуфазната спирала False Lash Superstar X Fiber на L'Oréal Paris, която ще ти осигури зашеметяващ поглед в две стъпки. Тя придава драматизъм на погледа с ефект ”изкуствени мигли“.

Допълнителен съвет: Нанеси червило с розов подтон и бъди сигурна че драмтичната ти визия няма да остане незабелязана.

Повече за: Наръчник за двуцветен очен грим

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Color Riche La Palette Nude

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

3 грим тенденции, които да следваш, ако искаш да бъдеш в тренда за новогодишната нощ!

Внимателно следим всички новости в TikTok и Instagram, особено по отношение на триковете и съветите за грим за новогодишната нощ...