Дневна визия с опушени очи

Ако трябва да си изберем една звезда, която да изобразява най-перфектно тенденцията на опушения дневен макиаж, това със сигурност ще бъде Дженифър Лопес. Латино дивата, която с годините става все по-секси и атрактивна, е повече от добър пример как опушеният грим може да бъде перфектен за дневната ни визия.


Този сезон той – опушеният грим е един от най-актуалните макиаж трендове като е и изключително лесен за постигане, защото пазара на козметични продукти е буквално залят от палитри със сенки, които ни улесняват в изработването на тази визия.

Не посягай към черните и сиви тонове

Дори не си и помисляй да посягаш към черните и сиви тонове, защото те са изместени в ъгъла от кафеникаво-бежовите нюанси. Натуралнита палитра е перфектна за създаване на дневен опушен грим, който да подчертае окото без да му дава излишна тежест присъща на опушените очи с черно и тъмно сиво. Кафеникавите нюанси омекотяват погледа, а правилно разположени по клепача могат да създадат перфектното усещане за добре отворено око.

Дневната опушена визия може да даде точно онази нотка на специалност, която често липсва в ежедневния ни грим, който е много по-лек и незабележим от вечерния. Създаванетто на тази макиаж визия няма да ти отнеме много време, защото не е нужно да си до болка презицна, както се налага, когато използваш много тъмни или контрастни тонове на твоята кожа. Лекотата, с която ще създадеш опушен грим с тоновете вдъхновени от природата ще те изненада.

Импровизирай


Ако пък вече си се уморила от естествените нюанси, може да импровизираш и да използваш цветове като – прасковено, розово или дори червеникаво. Тези нюанси определено не са за всеки, но ако прилягат добре на теб, обещават да те превърнат в звездата на деня. Те са идеални за моментите, през които искаш да покажеш индивидуалността си без да се притесняваш от погледите, и искрено да се забавляваш.

Повече за: Съвършен опушен грим според формата на очите

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , дневен грим , опушен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Металически сенки – идва ли краят на нюд визията?

За разлика от неутралните и естествени тонове, бляскавите клепачи са запазени за момичетата които експериментират с грима и се стараят да оставят впеч...