Дневен грим за студените дни

Добрата основа за грим ще защити кожата на лицето и ще предотврати изсушаването и,  а зимният грим ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате красива и през студените дни. 

Сложете акцент върху очите


Дневният грим е желателно да бъде лек и нежен, съчетан с добра основа, защитаваща кожата от изсушаване. Сенки в топли и земни тонове ще накарат очите ви да заблестят.  Изборът на цвета на сенките трябва да се съобрази с цвета на очите ви, а ако искате да бъдете сигурни че няма да сгрешите, сенките в кафяв нюанс са идеално решение - подхождат еднакво добре както за дневен така и за вечерен вариант.

За вечерно излизане може да заложите на по-силен грим, със сенки за очи в ярки цветове и спирала, която ще нанасяте в няколко слоя. Ако нямате подходящ цвят, създайте свой цвят като смесите няколко различни нюанса сенки

Не забравяйте да използвате руж, който ще придаде на лицето ви здрав и младежки вид.


За естествена свежест на лицето, вместо кафявите нюанси руж изберете руж в нежно-розов или прасковен нюанс.

Накрая, обърнете повече внимание на устните си, за да ги предпазите от изсушаване и напукване.  Устните се нуждаят от специални грижи през зимата. Задължително направете пилинг на устните за да премахнете мъртвите клетки, а след това подхранете устните с подходящ балсам.
 

За вечерно излизане, изберете червило във винен или яркочервен нюанс.

Повече за: Tрите най-важни грим тенденции за тази зима

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, руж , устни, зимен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Lash Lift: за и против

Lash Lift е процес на химическо повдигане и извиване на миглите, който е много популярен в момента. А ние ще ти разкрием всичко свързано с нея...