Diva makeup – макиаж за незабравима вечер

Тя е съвършенство, жена, която приковава погледите, тя е Дутцен, която кръстосва подиумите и омайва модните фенове и дизайнерите. Ние също сме сред несломимите й почитатели, които с патос я наричат абсолютна модна ДИВА  и като такава тя е, разбира се,  пример за стил, поведение и сексапил. Нейният макиаж е гаранция за абсолютно следване на тенденциите по най-красивия и адекватен начин. Предлагаме ти да създадеш грима на Дутцен върху своето лице, за да си гарантираш неотразима дива визия за твоята шеметна вечер. Следвай стъпките внимателно...

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

#1 Фон дьо тен

Започни с фон дьо тен, за да направиш кожата ти перфектна, точно такава трябва да бъде ако искаш да подръжаваш на невероятния топмодел. Красивата Дутцен също има своите несъвършенства по лицето си, затова използва продукт, който нежно да ги прикрие и да и обещае издръжливост. Според нас той е Infallible Foundation на L’Oreal Paris, koйто в България се предлага в 4 нюанса.

#2 Пудра

Не искаш кожата ти да лъщи, нали? За да убиеш отблясъците, които се появяват винаги щом сме навън, си набави True Match Powder, която покрива лицето с фини частици, които не утежняват макиажа ти.

#3 Сенки за очи

Те са звездата на този макиаж и му придават страхотен колорит. Те са сред хитовите продукти на сезона и напълно отместват вниманието ни от очната линия и молива за очи. Можеш да сътвориш макиажа на Дутцен, използвайки лилави сенки или тъмно кафяви такива, които да нанесеш с тънка, твърда и ъглова четка за максимална прецизност. Цвета оставяме на твоя избор, защото знаем, че много тъмнокоски не биха се осмелили да излязат с лилави сенки за очи, които толкова явно ще контрастират на смуглата им кожа и тъмната им коса.

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

#4 Спирала

Финалният щрих върху погледа е спиралата. Опитай Miss Baby Roll от L’Oreal Paris. Препоръчваме ти да нанесеш само един слой спирала, както, според нас, е направила и Дутцен.

#5 Червило

То е само, за да овлажни устните и да им придаде лек блясък. За да не отместваме вниманието от бомбастичния грим върху клепачите трябва да се придържаме към нежна усмивка и, за да я постигнем ни трябва само едно nude червило, което, сигурни сме, имаш в своя макиаж несесер.

Повече за: Прелестната Даутцен Крус

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • Loreal Infallible Ultra Matte Powder

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , известни , вечерен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Срок на годност на грима: кога е време за нов?

През този период ние сме още по-отдадени на грижата за кожата от всякога и целта ни е да под предпазната маска лицето ни да бъде чисто, добре поддържа...