Денят на Джордан

24-те часа от денонощието на Джиджи, Адриана и Джордан са много по-вълнуваши от цяла една наша седмица, а може би дори и месец. Не искаме да звучим толкова черногледи, но държим да отбележим, че не на всеки му се случва да закусва в 5 звездни хотели, да пътува с Карл Лагерфелд, да е навсякъде с екип от гримьори и фризоьори. Точно този вълнуващ живот обсипан в лукс и забавления ни накара да проследим как минава един ден на прекрасните модни диви.
 

 

🌟 LOVE Magazine party 🌟 • #jourdandunn

A photo posted by Jourdan Dunn Brazil (@teamjdunn) on


Английската перла, както често я наричаме, е сред моделите, които никога не могат да бъдат уловени в лоша поза, с лош аутфит или лош макиаж. Да, Джордан Дън е просто перфектна откъдето и да го погледнеш… следователно толчно толкова идеален е и един нейн ден. Той започва с разходка, която, логично, е следвана от папараци.

Прочети още: Един ден на…(2-ра част)

 

🌟 Jourdan in Milan 🌟 • #jourdandunn

A photo posted by Jourdan Dunn Brazil (@teamjdunn) on


„Обичам да вървя в градовете, в които съм. Така ги виждам по начина, по който ги виждат местните“, казва Дън в интервю. Стигайки до целта си, Джордан попада на стола пред огледалото, където бюти екип започва да полага грижи за визията на шоколадовата моделка.

 

Backstage Versace 🌟 • #jourdandunn

A photo posted by Jourdan Dunn Brazil (@teamjdunn) on


Денят на Джордан приключва със светско парти. Красавицата рядко пропуска подобни бляскави събития и затова я харесваме толкова много, защото почти всяка нейна вечер на следващата сутрин е вдъхновение за нас…

Прочети още: Един ден на… (1-ва част)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте