Day & Night… спиралата, която ти трябва

Точно така, спиралата е нашето тайно оръжие. Тя е малка и компактна, може да бъде използвана, дори когато по лицето нямаме никакъв макиаж, а когато имаме такъв, нанесена правилно, придава магичност и очарование на погледа. Ако искаш да си зашеметяваща,през цялото време ще трябва да ти издадем една тайна, а тя е, че ти трябват две различни спирали, за да постигнеш макиаж визия, която да коресподнира с определеното часово време. Не се притесняваи, няма нужда да започваш да се чудиш и маеш коя спирала да избереш... затова имаш нас!

spirala za dnevna i za vecerna vizia

Дневна визия

Дневната визия се отличава с нежност – тя трябва да е подходяща, както за срещи в работната среда, така и за приятни разходки и кежуъл забавления. Най-хубавото е, че макиаж сцената предлага разнообразие от продукти, с които да постигнеш това излъчване – на красиво, но не пренатоварено от грим лице. Препоръчваме ти да заложиш на матов фон дьо тен, лека пудра и руж, които да структурират лицето ти и да оставиш на спиралата да свърши останалото. L‘Оreal Paris Paradise Мascara е идеална за дневната ти визия, защото е продукт създаден да оставя усещане за лекота. Формулата на спиралата е толкова лека, че не втвърдява миглите и ги оставя да пърхат като перца.  Четката с над 200 косъмчета разресва перфектно и дори с един слой от спиралата, миглите ти ще станат по-дълги, извити и красиви, но няма да са твърди и неестествени. Какво повече може да искаш от една спирала?!

Вечерна визия

Вечерната визия трябва да се отличава с малко повече драматичност, която да привлече погледите на противоположния пол. Тази драматичност обикновено идва от очите. Дали опушен грим или очна линия, красивият поглед няма как да се получи без правилната спирала, която в този случай трябва да X Fiber Mascara от L’Oreal.  Това е спирала от две части – черен праймър, който обагря миглите за максимална драматичност и основна формула, която ги удължава, извива и подрежда. Нанеси два слоя, като не забравяш и миглите на долния клепач, те са много важни, за да създадеш вечерна, секси визия.

Повече за: 3 неща, които трябва да знаеш преди покупка на нова спирала за мигли

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден трен...