Dangerous Woman


Никой не очакваше, че сладкото момиченце от Nickelodeon ще се превърне в една от най-усешните изпълнителки, нали?! Но това се случи с Ариана Гранде. Красавицата родена през 1993 година във Флорида съумя да премине онзи критичен момент в света на известните, в който или надскачаш популярността си на дете актьор или винаги оставаш на тази плоскост и не продължаваш да се развиваш. Несъмнено мотивацията на миньончето, очевидно в комбинация с нейния талант, й отреждат заслуженото място на успешна музикална дива, която не слиза от класациите с всяко следващо парче, което пусне на бял свят.

Четете повече на: Тенденциите на есента

Ариана е едва на 23 години и затова основният форкус на тези редове няма да е върху последния й албум Dangerous Woman, който, между другото, намираме за страхотен, а нейната еволюция от момиченце и любимка на мачулганите до жена, която вдъхновява милиони представителки на нежния пол. Нейната иконична опашка не е споменила много във времето, но нейният макиаж е станал доста по-категоричен, заявявайки, че Ариана вече е опасното момиче, което никой не очакваше тя да бъде.

Детско излъчване

 

happy lil thing

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) onМиглите бяха в центъра на вселената на гримьорите на Гранде, преди да решат да я модифицират и издигнат на друго бюти ниво. Макиаж корифеите на изпълнителката залагаха на гладко като порцелан лице, което се постига с покривен фон дьо тен, пудра и руж и очи подчертани много леко, дори недоловимо понякога, с очна линия и мигли, който спираха дъха ни. Пърхащите клепачи винаги са гаранция за зашеметяващ мамиаж ефект, като отварят очите, правят погледа магнетичен и незабравим, точно като този на Гранде. За да постигнеш подобен ефект без да прибягваш към залепване на изкуствени мигли те съветваме да избереш спирала за безпрецедентен обем. Има един продукт на пазара, който ще ти го осигури: 

Четете повече на: Плитките потънаха в забвение - новата тенденция са коковете.

Опасната красавица

 

I love this idiot w all my heart @beautybydchinchilla

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on


нче изместиха фокуса си върху очната линия. Изглежда сякаш в момента екипът, който се грижи за макиажа на Ариана иска да превърне класическата черна очна линия в отличителен белег за 23 годишната поп сензация… И го прави доста успешно. Youtube, например, е пълен с примерни техники за постигане на ефектните очи на нашата главна героиня, като влогърките измислят всевъзможни варианти, които да те улеснят в увладяването на перфектно правата линия. Време е и ние да се включим със съвет към теб, който, разбира се, ще  бъде под формата на продукт, толкова изкусно създаден, че да те накара да се вклюбиш в него. Това е очната линия Superliner Superstar на L’Oreal, която ще ти помогне безпогрешно да следваш естествените контури на очите ти.

Четете повече на: Ханаа Бен Абдеслем: тайните на красотата на зашеметяващата тунизийка
 

За този външен вид препоръчваме

  • Superstar Superliner L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за среща

За щастие стресът преди първата среща може лесно да бъде победен. За начало включи режим „самочувствие“...