ДАМСКИ ДЪНКИ: КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩИТЕ

Ако сте от жените, които имат хармонично, но дребно телосложение, за вас се препоръчват дънки с по-тъмни нюанси и дънки от стреч, тъй като широките бедра няма да се забелязват много и ще издължат фигурата. За вас е по-добре да носите дънки с права кройка или такива, чиито крачоли се разширяват в долния край. Препоръчва се да не носите прекалено тесни дънки , които надолу се стесняват или дънки в изтъркан цвят. Също така избягвайте и дънките с висока талия.
 


Прекалено слаби сте и не знаете какви дънки ще ви отиват? Не се отчайвайте, подвитите крачоли и три-четвъртите дънки са сякаш създадени за вас. За да изглеждат слабите ви крака по-пълни, най-добре е да избирате дънки , които са избелени на дупето и бедрата. Идеално решение са дънките с права кройка и разширяващи се надолу крачоли.

Ако дупето ви е плоско, дънките с ниска талия и избелените на дупето и бедрата кройки ще ви направят истински съблазнителни. Желателно е да избягвате тъмни дънки с права кройка и разширяващи се надолу крачоли. Опитайте се да избягвате широките кройки и твърде дългите дънки.


Ако сте от дамите с широки бедра, то дългите крачоли и широките дънки ще направят извивките ви съвършени. Избягвайте дънки модел „skinny“ и при покупката на дънки внимавайте да не са прекалено тесни на бедрата и талията.

Вие сте високи и едри и не знаете какви дънки да изберете? В избелени, сини дънки с разширяващи се надолу крачоли фигурата ви ще изглежда хармонична. Задължително е дънките да покриват глезените, а могат и да са по-дълги, дори и до земята. Избягвайте декоративни шевове върху дънките, не се препоръчва на високи момичета с едри бедра да носят къси и плитки панталони.

 

Layers and #Levis. 📷: @katiquetteblog

A photo posted by Levi's® (@levis) on


Ако сте с къси крака, заложете на надлъжни шевове и набор, така краката ви ще изглеждат по-дълги. За вас са идеални моделите с права кройка с разширяващи се надолу крачоли. Жените с къси крака трябва да избягват широки дънки с подвити крачоли, тъй като оптично разширяват и допълнително скъсяват краката.

Прочети още: Макиаж пътешествие (part one)

Свързани теми: тенденция, тенденция, стил , мода

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Рожденденски видео туториал за гримиране с марката NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Една от любимите ти и най-популярни световни марки - NYX Professional Makeup, празнува 21-ия си рожден ден...