Дали очната линия все още е на мода?

 


Всеки сезон модата, прическите и гримовете се променят. Някои грим продукти обаче никога не излизат от мода. Някои от тях със сигрност са червебото червило, ружът в розови нюанси и очната линия.

Но дори и тези продукти могат да изглеждат нелепо върху лицето ти, ако прекаляваш с количеството и не ги нанасящ правилно. Всички знаем колко е трудно понякога прецизно да нанесем очна линия – понякога ръката е нестабилна, клепачът не слуша и каквато и техника да опитвам – не успява!

Ето какъв е трикът


Ако нанасяш очна линия и спирала, очната линия остава на заден план. Сгъвката на клепача е мястото където грешките най-лесно се забелязват. Затова, при нанасянето на очна линия трябва да обърнеш особено внимание точно на тази част.

Но, нека се върнем сега на въпроса дали очната линия все още е на мода – да, очната линия е винаги на мода! Единственото, което се сменява в тенденциите са техниките за нанасяне, формата и дебелината на очната линия.  

Помните ли Ейми Уайнхаус и дебелите и околоочни контури? Нашият съвет е да пробвате всички тенденции, но да се спреш на онази която ти подхозда най-много.

 


Важно е да нанасяш очната линия спрямо формата и големината на очите ти. Ако клепачите ти са паднали, старай се очната линия да бъде изключително тънка и деликатна. Ако имаш големи очи, класическата котешка извивка е изключително подходяща за теб.

Накрая, не забравяй че, с тренировка всичко се постига и  след няколко опита ще овладееш изкуството за прецизно поставяне на очна линия. Очертай, заличи, очертай, заличи...докато ръката ти свикне.

Повече за: Всичко от А до Я за спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Superstar Eyeliner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаеш грима си с небрежен кок

В един момент несправедливо пренебрегнат, кокът най-накрая дочака своя голям come back, и сега отново е сред хитовите тенденции при прическите...