Да посрещнем пролетта в цвят by @makeupbuthow

Март освен, че е месецът на жената, той поставя началото и на пролетта. А какъв по-удачен начин за отбелязване на смяната на сезоните от промяна и във визията ни?
Една от винаги актуалните тенденции за сезон пролет-лято е свеж, женствен грим в топли розови, коралови или прасковени нюанси.
В точно такъв тон е и моето предложение за грим:

да посрещнем пролетта

Тук съчетавам свежа, сияйна кожа с лек цвят руж върху скулите, който да освежи лицето.
За очите избрах перлени сенки с бледо-розови нотки, нанесени върху целия клепач, които просто просветляват погледа и създават отпочинал вид на очите.
По желание можете да добавите очна линия за акцент, но препоръчвам да се придържате към деликатните форми, които да не отнемат вниманието от нежния грим на очите.

да посрещнем пролетта

За този грим избрах да акцентирам върху устните. Използвах новото течно червило Loreal Lip Paint Lacquer в този разкошен коралов нюанс, който приковава всички погледи и прави цялото лице да засияе. Този продукт е с консистенцията и блясъка на гланц, но с наситена и силна пигментация като на червило.

Коралът е прекрасен цвят както за пролетта, така и за лятото – изключително свеж и закачлив без да е натрапчив. Можете да намерите различни нюанси на кораловото: с по-топъл, прасковен или оранжев подтон или пък другата крайност – с розови нотки.
Ако сте с по-тъмна, матова кожа препоръчвам да заложите на по-топлите, прасковени нюанси на коралово, докато ако сте със светла кожа, розовото би било изключително подходящо за вас.

Независимо от това на кой нюанс се спирате, не се колебайте да тествате тенденцията за коралови устни тази пролет! Споделете дали бихте пробвали в коментарите.

До скоро!

Ели

За този външен вид препоръчваме

  • Lip Paint Liquer Cool Coral

Свързани теми: Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow, пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте