Цветовете, които те описват

Натурални


Nude тоновете, които са заляли не само модния, но и макиаж пазара, са безспорен хит, който улеснява много момичета и жени в избора на червило, което да е подходящо за работните дни и лежерните уикенди. Представителките на нежния пол, които избират натуралната палитра се отличават с благ характер и същност, която е комуникативна и отворена за новите хора. Бежово – кафевите тонове са присъщи за жени, които не се впускат в различни рискове, а се придържат към чудесната сигурност на битието. Те са премерени и уравновесени, чудесни колеги и благонадеждни приятели.

Розово


Розовото е прелестен цвят, който ни навява усещане за лято и свобода. Жените, които обичат розовото често са категорични и устремени. Те не се притесняват да се набиват на очи и да флиртуват. Тези красавици прекарват много време пред огледалото, защото искат да са сигурни в перфектната си визия и макиаж. Често можеш да ги видиш усмихнати и весели.  Жизнерадостни и диви, жените, които носят розово червило са експериментаторки.

Червено


Класическото червено е символ на страстта, затова за никого няма да е изненада ако кажем, че жените, които носят червено са истински огън, който може да те опари, но и да те стопли. Червеното червило е категоричен признак за адекватна преценка за себе си и също толкова адекватна реакция в много ситуации. Жените, които избират този цвят знаят как да постигат всички свои цели.

Пепел от рози


Романтиката е присъща за жените, които избират устните им да са оцветени в пепел от рози. Тези красавици са мечтателки, които не искат аплодисменти и погледи от всички, а любов и мили жестове само от един конкретен човек. По отношение на взаимоотношенията им – те са нежни и грижовни, изпълнени с внимание към околните.

Повече за: Color Match: Как да съчетаете червилото и сенките за очи

За този външен вид препоръчваме

  • Color Sensational Intense Pink by Maybelline New York

  • Color Sensational Maybelline New York

  • Vivid Matte Nude

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, устни

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тези козметични продукти ще бъдат хитът на 2019-а година

Представяме ти нашите есенни козметични фаворити, които не само ще те съпътстват на пътя към промяната и новите решения, но и ще разведрят ежедневието...