Цветове сенки за кафяви очи

Кафявите очи са сред най-често срещаните във всички раси. Невинаги обаче, ги гримираме правилно така че красотата им да изпъкне на преден план.

Ако и ти си сред красавиците с кафяви очи, време е да научиш кои са нюансите които подчертават красотата им. Определящ фактор, спрямо който да се съобразиш е изразителността на кафявия цвят на очите ти.
 

Тъмнокафяви очи

Момичетата с изразително кафяви очи трябва да залагат на земни цветове и телесни цветове. Тези цветове подчертават красотата на кафявите очи по естествен начин. Телесните цветове придават аияние и свежест към погледа. Според гримьорите, за теб са най-подходящи по-светлите нюанси, а ако искаш да експериментираш заложи на тъмни сенки с меден оттенък. За създаване на ефектна вечерна визия, използвай тъмни сенки, които ще внесат нотка драматичност към цялата визия. Кафявият опушен грим с примеса на черни сенки е идеално решение, подчертаващо дълбочината на погледа. Върху долния клепач нанеси малко количество седефени сенки, които ще направят очите ти още по-живи и искрящи.

Светлокафяви очи

Ако имаш светлокафяви очи, свободно можеш да експериментираш с цветовете. Наблегни върху сенки от зелената цветова гама. В този случай, по-тъмните нюанси трябва да използваш за леко контуриране на очите ти. Чудесен избор за по-силен, вечерен грим за светлокафяви очи са сенките в лилаво, жълто и кралско синьо които да съчетаеш с нежни нюанси на розовото.

Чувствай се свободна да експериментираш. Играй си с цветовете, смесвай, разнасяй и остави красивите ти очи да говорат вместо теб.  

Повече за: Макиаж грешките на красавиците с кафяви очи

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Color Riche La Palette Nude Beige

  • Loreal Color Riche La Palette Ombre

Свързани теми: грим , сенки за очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летни трендове на 2019: маслена кожа като най-голям makeup хит!

В менюто на световната makeup кухня се появи нов специалитет, който е толкова крехък, сочен и лъскав, че цяло лято никой няма да е в състояние да му у...