Цветове от миналото

Диско ерата е една от най-вдъхновяващите за дизайнери, артистити, макиаж майстори, въобще – за всички креативни хора по света. Тя е и една от най-многообразните и многоцветни. Диското се заражда в началото на 70-те, като изпълнители като Bee Gees, Donna Summer и The Jackson 5 предизвикват небивал фурор. С музиката идва и вълна от промени в стила на меломаните. Дрехите им стават крещящо цветни, а макиажът не остава по-назад. Вдъхновение за гримьорите и до ден днешен, диско ерата все още инспирира козметичните брандове, които създават многоцветни палитри с препратки към този така бляскав исторически момент.


Гримьорите на L’Oreal ни убеждават, че ако до скоро сме възприемали жълтото и синьото като чудесни цветове за дрехи и аксесоари, но не и за грим, то трябва тотално да променим мисленето си. Синьото и жълтото са „главни герои“ в сенки и очни линии оцветени в тези така привличащи вниманието тонове.


Разчупените форми на очната линия, които напоследък рязко навлизат в ежедневния грим, дават свободата на макиаж майсторите да експериментират с цветове и форми. Вдъхновени от икони като Туиги, те поставят под светлините на прожекторите очите. Оформят ги, подчертават ги, правят ги абсолютен магнит за внимание. Всичко това се случва благодарение на многообразието от цветове вдъхновено от диско ерата. Както самата тя, така и цветовете й са игриви, носещи настроение и индивидуалност.


Зеленото, златното, цикламеното и сребърното също са издигнати на пиедестал. Тези нюанси са оцветявали много от дрехите през диско ерата. Изключително актуален е и брoкатът. Бляскавите частици ще са един от отличителните белези на 2017-а, като обещават да са част от всички любими грим продукти – сенки, очна линия и дори червило

Повече за: Лесен трик за металически устни с обикновено червило

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило, тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш подходящия праймер за лице

Пудрите са склонни към оксидация и промяна на цвета при контакт с кожа и себум. Е, тук се намесва праймерът...