Цветни устни за есента

Есента е подвластна на натуралните цветове – бежово, кафяво, тъмночервено, тъмножълто, но макиаж майсторите искат да раздвижат положението като напълно убедено ни казват, че цветните устни тази година са мега хитът.

Дълготрайна формула


Гланцовете също се завръщат, но, за да не те караме да излизаш извън зоната си на комфорт твърде много ти предлагаме да заложиш на червило в отличаващ се цвят с матова формула, което да подчертае красотата на усмивката ти като в същото време хидратира устните ти и е много издръжливо. Такива са всички червила SUPERSTAY MATTE INK™ на Maybelline New York, които идват в 10 страхотни нюанса. Четката на червилото е така създадена, че да нанася перфектно и много прецизно червилото, а формулата му е дълготрайна и обещава да остане на устните ти красиво и изящно до 16 часа. Какво повече може да искаме.

Оранжево-червено


За да разнообразиш есента ти предлагаме да направиш червилото осново действащо лице във визията ти, която в студените дни предполага много едноцветни дрехи в тъмната гама. На тоалета ти, който е така изчистен и леко мрачен би стояло повече от добре червило в нюанс, който сякаш смесва червеното и оранжевото в себе си. Той е много категоричен и определено се различава от всичко познато до сега. Според нас този цвят в съвършен, защото е подходящ, както за блондинки, така и за брюнетки, но ако все пак ти се струва твърде рискован... винаги можеш да заложиш на ярко розово.

Яркорозово и светлолилаво


Най-женският от всички женски цветове прави своето макиаж завръщане този сезон и се настанява в палитрите със сенки, ружове и червила. Ярко трябва да е, да, категорични са топ гримьорите, които ни дават още една възможност да раздвижим есенната си визия, а именно с лилаво, но не тъмно, каквото беше актуално предишната есен, а светло лилаво. Този цвят напомня лудите диско години, когато топираната коса е била най-тренди прическата. Истинско усещане за веселба оставя у нас нюанса, който е перфекен за смуглите хубавици.

Червилото SUPERSTAY MATTE INK™ на Maybelline New York се различава от останалите на пазара с много добрите си цветови пигменти, които са толкова силни, че само едно нанасяне ще остави силния и категоричен цвят, който си избрала да украси есента ти.

Повече за: Грешките, които правим, когато използваме матово червило

 

 

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Pioneer

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Romantic

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримове за всеки джоб

За пореден път развенчавам митовете, този път тези свързани със съотношението качество – цена. По-високата цена не означава автоматично и високо качес...