Цветна коса и цветни устни

Имаш желание да опиташ с необичайни,дори екстремни нюанси на косата, но се страхуваш че няма да можеш да намериш цвят червило който да хармонира с цвета на косата ти? Но, за всеки цвят на косата има съответно пасващ цвят червило.

Розова коса


Розов цвят на косата е новата тенденция която завладя социалните мрежи. Все повече момичета усилено следят тенденцията и боядисват косата си в този хитов цвят. Независимо от това дали става дума за яркорозов или бледорозов, за всеки нюанс има съответен цвят червило. Останахме въодушевени от момичетата с розова и лилава коса които за устните си избраха идеално съвпадащи розови нюанси. В богатата гама на L'Oréal Paris Color Riche винаги ще намериш червило което да е в тон с цвета на косата ти!

Синя коса? Защо не!

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on

Наред с розовата коса застават и ескцентричните прически в синьо. Да се решиш на подобно решение  не е лесно, но ако отдавна го искаш, тогава защо не? Избери червило в телесен цвят и ще приковеш погледите към себе си. Color Riche червилата правят устните ти сочни и предизвикателни като същевременно се грижат за тях.

Откри ли своя нюанс?

Повече за: Коралови устни

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Perfe

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche matte Candy Stilett

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, прическа

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Селин Дион на 51 години стана рекламно лице на козметичния гигант

Иконата на поп музиката, наредила се сред трите най-продавани изпълнителки в света, е новото рекламно лице на козметичния бранд  L'Oreal Paris...