Чувствителните очи и гримът

Да имаш чувствителни очи, които реагират на различите козметични продукти, които използваме е едно от най-неприятните неща. Изключително деликатната зона може много да те ограничи по отношение на макиаж визиите, които искаш да интерпретираш на лицето си. За всички момичета и жени, които страдат от чувствителни очи, които лесно сълзят и  бързо се зачервяват и сърбят, имаме няколко съвета и предложения, които вярваме ще са от помощ и полза.

Ограничи молива

 

Препоръчваме ти да извадиш молива за очи от грим несесера ти. Да, той придава дълбочина на погледа, но в същото време е голям дразнител, защото най-лесно попада в чувствителната зона. Моливът често е причина за сълзене, а когато това се случи той се размазва и не изглежда никак добре. Ако си свикнала да носиш молив, промяната ще е малко по-трудна от очакваното, но повярвай ни – очите ти ще се успокоят.

Перфектният заместител

Да, перфектният продукт, които ти препоръчваме да използваш ако се откажеш от молива е очната линия. Тя е средство, чрез което да получиш възможно най-магнетичния поглед. Нанася се на клепача, като не дразни окото и е много по-устойчива на атмосферните влияния, както и на ежедневните ни активности. Препоръчваме и да заложиш на водоустойчива очна линия. Със своя състав тя обещава да се грижи за неотразимия ти поглед по-добре от всеки молив за очи.

Почиствай грима си старателно


Премахването на грима е почти толкова важно, колкото и самото негово поставяне. Важно е да заложиш на демакиант, който ще се погрижи всяка следа от грим около и по очите ти да бъде премахната. Така след работа, когато си почиваш у дома или вечер преди да легнеш да спиш, очите ти ще могат да си починат от всичките продукти, които през деня са ги дразнили.

Повече за: Няколко съвета... За плътни и обемни мигли

За този външен вид препоръчваме

  • Super Liner L'Oreal

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris – Една от последните колаборации с личния печат на модния гений

Карл Лагерфелд и L’Oréal Paris, две легендарни марки от Париж обединиха сили и създадоха лимитирана колекция гримове...