Copy the look – Барбара Палвин

Името и образа на красивата унгарка започват да обикалят модните среди още когато тя е на 13 години. Барбара Палвин е един от най-популярните модели, доказателство за което е участието и в много рекламни кампании за световноизвестни брандове.  Когато не участва в ревюта, Барбара се старае максимално да се наслаждава на живота, прекарвайки свободното време с приятели и близки хора.

Добрият стил и вкус на прелестната унгарка никак не остават незабелязани, а гримът и не спира да бъде източник на вдъхновение на момичетата по целия свят.

Изцяло в черно


Барбара Палвин често може да бъде видяна в класическата allblack комбинация. Черно, вталено сако с подвити ръкави съчетано с широк панталон придават уникална, шикозна нотка на цялостната визия. Черното сако под което се вижда част от бельото вече отдавна е прието като хитова тенденция, а широките панталони внасят във визията небрежна елегантност. Малката чантичка с една презрамка допълва цялостната визия. Барбара този път подминава бижутата.  Подчертай устните си и събери косата си в конска опашка.

Небрежна визия


За създаването на удачна небрежна визия ти трябват повече усилия отколкото можеш да си представиш. Комбинирай готината си тениска с панталон с вмъкнати крачоли в обувките. Препоръчваме ти високи до колене ботуши, които са абсолютен хит през този сезон. Направи си елегантна плитка рибена кост която събира косата отзад.  Тази прическа винаги е подходящ избор, тъй като е стилна и същевременно е впечатляващ детайл от небрежната визия.

Момичешка елегантност


Пусни косата си свободна като я преметнеш зад ухото. Опушеният очен грим е абсолютно задължителен детайл от тази визия, а усните в телесен цвят ще придадат уникална нотка към цялата визия. Избери рокля с асиметрична кройка, подчертаваща естествените ти извивки. Заложи на обувки с високи токчета, които да узъвършенстват силуета ти. Барбара предпочита високи токчета с които акцентира върху дългите си крака.

Повече за: Копирай визията: Джордан Дън

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • La Palette Ombre L'Oreal Paris

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

GET HER LOOK … Лейла Бекти

Една от любимките на бранда, която влиза в редиците на популярните личности, които пропагандират философията на лейбъла е Лейла Бекти...