Color Match: Как да съчетаете червилото и сенките за очи

На бюти сцената излизат нови тенденции които жените очакват с нетърпение.

Ако и вие сте сред по-смелите, следвайте следните примери и изберете подходящ нюанс червило който да съчетаете с модните цветове сенки за очи.

Червено червило и лилави сенки

Червеното червило е запазена марка за много жени, но макар че сме свикнали да го виждаме в съчетание с тъмночерни и сиви нюанси на клепачите, то изключително добре се съчетава и с лилави сенки.

Златисти сенки и розово червило


Златистите нюанси се комбинират добре с розови оттенъци, и точно това съчетание е предвестник на пролетта и новите тенденции в грима които тя ни носи. Използвайте очна линия в златист нюанс за горния клепач, а по долния клепач нанесете сенка в розов нюанс. Червило в пастелен розов оттенък ще засили ефекта на цялата визия.

Оранжеви сенки и тъмно червило


Тъмните червила все още са абсолютен хит за този сезон, а за всички дами склонни към експериментиране, тази комбинация е наистина отлично предложение.

Имайки предвид че оранжевото е must have за този сезон, пробвайте съчетанието от оранжеви и сребърни сенки за очи, с устни разкрасени в тъмносив или тъмнолилаво нюанс червило.

Повече за: Топ пет цветове червило за всеки повод

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за абитуриентския бал

Споделяме с  теб триковете и съветите на професионалните гримьори, които ще ти помогнат сама да се подготвиш за абитуриентския си бал, при това вкъщи ...