Четки или гъбичка – какво да изберем?

Фон дьо тенът е неотменна част от грим несесера на всяка жена. Правилното му нанасяне играе изключително важна роля в създаването на красива визия.

Предлагаме ти две техники за прилагане на този магически грим продукт:

Четки

chetki ili blender

Най-често използваният инструмент за нанасяне на фон дьо тен са четките. Съществуват различни видове четки, и на пазара можеш да намериш голям избор от различни марки и модели. Според гримьорите, това разнообразие ги прави удобни и предпочитани от момичетата. Четките са изключително нежни в нанасянето и ти позволяват да нанасяш фон дьо тена като истински професионалист. Редовното почистване на четките поддържа тях и лицето ти чисти и здрави. Също така,почистването спомага да избегнем честата смяна с не толкова евтини нови.   

Бюти блендър

chetki ili blender

През последните години бюти блендерът е един от най-нашумелите продукти в козметичната индустрия. Той се използва мокър, и тогава той повишава размера си двойно.

Много момичета предпочитат тази техника за нанасяне поради формата на гъбичката, която позволява лесно и удобно нанасяне и разнасяне на фон дьо тена. Изключително гъвкав и комактен, бюти блендърът е подходящ и за нансяне на коректор. Придава естествен вид на грима, като премахва излишното количество продукт от лицето.

За съжаление, поддържането му е доста трудно, а нанасянето на фон дьо тен е по-бавно отколкото с четка.

Повече за: Топ 5 фон дьо тен грешки

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris – Една от последните колаборации с личния печат на модния гений

Карл Лагерфелд и L’Oréal Paris, две легендарни марки от Париж обединиха сили и създадоха лимитирана колекция гримове...