Червило което хидратира и осигурява блясък

Летните козметични трендове през тази години са фокусирани на естествената красота, поддържаното лице и устни. Целта на всички козметични техники е да се постигне онази грим визия с ведри цветове и блестяща кожа. Затова не ни изненадва, че един от най-търсените продукти е това червило, което хидратира и придава блясък на устните ти. Става дума за червилото Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

При високи температури е изключително важно устните да бъдат хидратирани и да изглеждат поддържани и свежи. Напуканите устни не са атрактивни за никого, а са доста разпространени през лятото, когато поради високите температури ги занемаряваме, точно както и другите аспекти на грима. И въпреки че понякога е по-лесно да излезем навън без никакъв грим, много по-симпатично е да имаш на устните си поне гланц, който да ти помогне да изглеждаш по-нежно и свежо, отколкото абсолютно нищо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Затова ти препоръчваме това червило, съдържащо цели 60% маслени съставки, които осигуряват наситен и неустоим блясък и хидратацията, която ни е нужна през лятото. Не се залъгвай от количеството маслени съставки във формулата на това червило, тъй като освен това то има и наситена пигментация. Ако не си почитател на нюд нюансите, тогава не се тревожи, защото то се предлага в много цветове, от нежните телесно-розови тонове – обичайни за дневен грим, до ярките огненочервени, по-подходящи за вечерни излизания или за по-смелите между нас, които ги носят и през деня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Има и по-лесен начин да купиш тези съвършени летни червила, а това е да кликнеш на някой от продуктите под текста и да поръчаш онлайн.

Въпреки че това червило ти прилича на гланц, то не се нанася по същия начин. Нанеси го като започнеш от средата на горната устна, следвайки контура ѝ, а след  това и долната устна. Ще ти споделим и един малък грим трик, свързан с употребата на молив за устни и червило. Ако желаеш нюанса на червилото да бъде още по-тъмен, първо нанеси молив на устните, след което размажи червилото и ще видиш как мигновено се получава нов, по-тъмен нюанс червило

Червило или гланц за устни предпочиташ през лятото? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Тайните на професионалните гримьори: Грим за кръгло лице

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 55

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 90

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 130

  Поръчайте веднага

Свързани теми: руж , устни, тенденция, тенденция, дневен грим , стил , мода , естествен грим, Maybelline New York

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери каква форма на веждите ти отива най-много

Перфектно оформените вежди подчертават допълнително красотата на очите ти, но само ако селдиш естествената им форма, не да я променяш коренно...