Червено червило за дневна визия

Много жени смятат за прекалено дръзко червеното червило и избягват да го нанасят през деня. Истината е че, червеното червило не е предназначено само за вечерна визия, но трябва добре да знаеш как да го носиш за да се възползваш от красотата и предимствата му.

Какъв е подтона на кожата ти?


Първата стъпка за безупречни червени устни е намирането на подходящ нюанс червило! Най-важното при избора на нюанс е той да е съобразен с цвета на кожата ти. Ако си със светъл тен, избери червило с леко синкави нюанси. Ако си с по-смугла кожа, изборът ти трябва да са червила в топли нюанси като портокалов или хотовият коралов цвят.

Не избирай цвета според този на косата и очите ти

Ако имаш красиви, сини очи, това не означава че за теб са подходящи само червила със студен подтон. Не избирай цвета на червилото според цвета на косата и очите ти, но се съсредоточи върху цвета на кожата. Не забравяй че, има много момичета на които не им отиват нито топлите нито студените нюанси червено, и за тях е най-добре да избират червило в неутрални нюанси. Ако все още не си сигурна кой нюанс да избереш, заложи на цветове които са в средата на спектъра.

Изпробване – най-добрият метод


От бляскави до матови – изборът е голям. Козметичният пазар е залят от многообразие на тонове, текстури и форми на червеното червило. Класическо червило в стик, палитра с червила в различни нюанси или пък течни червила – експериментирай и не се страхувай!

Подготви устните си

Сухите устни развалят общото впечатление и понякога е невъзможно да сложиш червило върху тях. Затова е важно да подготвиш устните си за нанасяне на червено червило. С помощта на стара четка за зъби премахни мъртвите клетки от повърхността и направи масаж на устните. Това ще подобри текстурата на устните и ще ти осигури наситен и жив цвят.

Използвай молив за устни


С помощта на качествен молив за устни очертай контура на устните за по-добра изразителност и за по-дълготраен ефект на червилото.

Естествена визия

Само по себе си червеното червило е силен акцент във визията. Ако избираш червено червило, добре е останалият грим да не е толкова подчертан. Заложи на естествена визия, като нанесеш един пласт спирала върху миглите си и малко количество руж върху скулите.

Самочувствие!


Много е важно червеното червило да бъде носено със самочувствие и увереност. Съчетай червилото с широка усмивка и няма как да останеш незабелязана.

Повече за: Победи страха от червеното червило!

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • Loreal Infaillible Lip Paint Red Actually

    Поръчайте веднага
  • Loreal Color Riche La Palette

Свързани теми: червило, устни, дневен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Лек летен грим:Тези 4 продукта са всичко, което ти е необходимо за визията „грим без грим“, в която ще се влюбиш

Летният грим трябва да бъде различен...