Червено червило според цвета на кожата и косата

Червеното червило владее тенденциите в грима в продължение на векове. То привлича мъжкото внимание и повдига женското самочувствие. Но много момичета обаче го избягват защото им се струва прекалено натрапчиво или просто не знаят как да го съчетаят с останалия грим или гардероба си.  Основното правило при избора на идеалното червено червило е – то трябва да хармонира перфектно с цвета на кожата и косата ти.

Кестенява коса


Красавиците с кафяв оттенък на косата трябва да залагат на по-ярки нюанси на червеното. Използвайте червила с оранжеви подтонове или коралов цвят, чудесно подчертаващи кожата с топла тоналност.

Черна коса


Ако сте смугла красавица с буйна черна коса, стойте далече от светлите нюанси на червеното. Вашата печеливша комбинация са тъмните нюанси като кафяво и лилаво. Те съвпадат идеално с тъмните цветове на кожата и косата ти.

Бъди смела и избери тъмновиеолетово червило което ще ти помогне да блеснеш с уникално излъчване.

Руса коса


Русата коса е пълна с вълшебство и нежност, тя омекотява чертите на лицето и единственото което трябва да направиш е да подчертаеш стила и изтънчения външен вид.

Рижа коса


За червенокосите красавици са най-подходящи червилата със студени подтонове на червения цвят т.е. бордо нюанси. Те придават драматична визия и пленителна чувственост.

Повече за: Червено червило за дневна визия

 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • Loreal Paris Color Riche Magnetic Coral

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримирай се без огледало с помощта на тези трикове

Едно от предизвикателствата, с които се сблъскваме в забързаното си ежедневие, е да не можем да открием магическото огледалце, и да нямаме друга опция...