Червени сенки – да или не?

Цветът на страстта, цветът на любовта, на тангото, на емоцията.

Червеното е символ на чувства, които взимат връх над нас и ни показват заобикалящия ни свят по тотално различен начин.

Цветът, който не веднъж сме описвали като показателен за златната ера на Холивуд, когато класически красавици като Мерилин Моро и Грейс Кели са го носили на устните си нон стоп, е някак винаги свързван само с червилата. Днес обаче козметичната индустрия до такава степен иска да предложи на потребителите си нещо ново и интересно, че червеното вече излиза от очертанията на червилото и се пренася в палитрите със сенки.

Цветът на силните


Този цвят е известен като цвят на силните и темпераментни характери, свързва се с хора, които не могат да бъдат подминати. Точно на такива жени от шоубизнеса виждаме червени сенки. Независимо дали става въпрос за известна блондинка или за популярна брюнетка, червените сенки могат да прилягат перфектно само на жените със силна вътрешна енергия и мотивация да са различни от тълпата.

Често сме чували гримьорите да отричат червените сенки с оправданието, че когато носим този цвят около очите си изглеждаме твърде преуморени

Разбира се, за да носиш червени сенки за очи трябва да спазиш няколко условия:

Да си подготвена с подходящ тоалет!


Червените сенки за очи имат тотално различен характер от всички останали нюанси, с които оцветяваме клепачите си. Те изискват да им обърнеш специално внимание и да се съобразиш с тях. Заложи на класически цветове по отношение на дрехите ти като черно,бяло, сиво или червено.

Лицето ти трябва да е перфектно!

Този нюанс сенки не позволява да неглижираме цялостния макиаж, тоест, когато се гримираме и знаем, че ще използваме червени сенки е добре да сме подготвени да сътворим перфектния макиаж.

Настроението ти трябва да е е на макс!

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Червените сенки за очи ще те превърнат в център на внимание затова не забравяй, че за да ги използваш и те да ти донесат аплодисменти трябва да си уверена във визията си и вътрешното си усещане за красотата ти. Само тогава ще можеш да извадиш най-доброто от себе си, което е допълнително подчертано чрез този красноречив цвят върху твоите очи.

Повече за: Гримът color blocking

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Туториал за гримиране: Гримиране за активни момичета

И както има гримове за специални поводи, така има и за момичета, които просто не се спират дори за миг...