Cat eye грим според формата на очите

През 20-те години на XX век, Джозефин Бекър популяризира котешките очи и ги превръща в хит, който до ден днешен се смята за невероятно секси. Котешките очи са белег за страстна натура и много сръчни ръце, които са сътворили този макиаж. Както всеки грим, който правим на очите си, и този изисква специални умения и добро познание за това какво би ти отивало и какво, не. Няколко прости стъпки и съвета от нас биха могли да те улеснят по пътя към постигането на този невероятно секси макиаж...

Като за начало си набави страхотна очна линия – тънка четчица с остър връх е най-доброто, което можем да ти препоръчаме. Важно е да намериш правилния ъгъл, под който ръката ти да рисува най-добре. Трикът със залепване на парченце тиксо, което помага за създаването на идеално права линия, ни е любим, затова... използвай го ако имаш нужда. Наблегни на началото и края на окото, там линиите на очната линия трябва да са най-прецизни.

Коя е твоята форма?

Раздалечени очи


Старай се линиите, които рисуваш да са по-дълги и по-хоризонтални, отколкото обли. По този начин ще създадеш усещане за баланс, което ще се засили ако не удебеляваш прекалено много очната линия.

Приближени очи

Наблегни на външната част на очите. Точно там се постарай линията да е по-дълга, по този начин ще се създаде оптическа илюзия за по-разделечени очи. Също е важно да споменем, че не е препоръчително да нанасяш очната линия много близо до вътрешната част на окото, защото ако го направиш ще акцентираш на приближеното разположение на очите до носа.

Малки очи

Малките очи често могат да изглеждат още по-малки след нанасяне на очна линия. За да избегнеш това леко размажи продукта с апликатор за сенки и по този начин ще се получи небрежен ефект, който създава усещане за обем.

Бадемовидни очи

За да се създаде илюзията за по-обемни и изразителни очи, нанеси 2/3 от очната линия много внимателно, създавайки тънка и много прецизна линия. Удебели накрая на клепача. Така очите ти ще изглежда сякаш говорят вместо теб... толкова изразителни!

Повече за: Съвършен опушен грим според формата на очите

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме новите козметични тенденции от Paris Fashion Week

Коя от тези козметични тенденции ще изпробваш при първа възможност...