Царство на цветовете: Съчетайте грима с цвета на дрехите

За допълнително подчертаване на цялата визия не ви трябва много труд: достатъчно е да съчетаете добре грима с цвета на дрехите. Това е фешън тайната на всяка жена, и така със сигурност ще изглеждате очарователно.

#1 Черен молив и златисти сенки за очи

През зимата преобладават кафяви тонове в облеклото, и един от начините да придадете ефектен завършек към цялата визия е използването на червило в телесен нюанс или кафяви сенки за очи.  Но ако искате да направите нещо смело и да бъдете party ready – комбинирайте черен молив и златисти сенки за очи.


Този грим не само че перфектно се съчетава с облеклото но и придава нотка луксоз и блясък към цялата визия.  

#2 Червено червило

Червеното червило – тайното оръжие на всяка жена – е удачен избор за абсолютно всеки повод: делова среща, вечерно излизане, кафе с приятелка, среща с гадже, лекции и упражнения.


Все пак, за максимален ефект най-добре е да заложите на червено червило ако червеният цвят доминира и в дрехите които носите.

Повече за: Слагане на бордо червило в три стъпки


Горещо, смело, впечатляващо!

#3 Червила в тъмни нюанси

Червилата в тъмни нюанси са абсолютен хит за миналите два сезона, особено когато става дума за предизвикателните цветове като черен и тъмносин. Устни, разкрасени с червило в черен цвят отиват много добре с различни комбинации от дрехи, особено в edgy стил. Запомнете че, не е задължително да носите черни дрехи за да използвате черно червило – достатъчно е да го съчетаете с някой малък черен детайл като бижу или печат на тениската си.

За синьото червило пък много е важно синият цвят да преобладава в дрехите ви.

Повече за: Как да избереш правилните цветове?


Имайте предвид, че червилото в бебешко-син нюанс се съчетава добре с дрехи в тъмносин нюанс, но не и обратно - тъмносиньо червило и бебешко-сини дрехи не са най-удачната комбинация.

Повече за: Кратки уроци по грим: Съчетаване на сини сенки за очи

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , червило, тенденция

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ламиниране на веждите: всичко, което ви интересува

Ние ще ти обясним защо тази най-нова техника се превърна в най-популярната естетическа процедура в салоните за красота...