Бюти подаръци за зодия Стрелец

Навлизайки в месеца на Стрелеца трябва да споделим, че представителките на огнената зодия се славят като едни от най-големите омайници в зодиака.

Те са красиви, свободолюби, невъзможни за укротяване.


Астролозите казват, че Стрелците се свързват много сислно със заряда на розовия кварц и оттук можем спокойно да заключим, че бюти подаръци в розовата гама биха били перфектният избор за тях.

Като за начало бихме ти препоръчали да се подготвиш за сериозни покупки, защото огнената природа на този зодиакален знак не позволява да падне под стандарта си, а той често е доста висок. Истината е, че Стрелецът много високо ще оцени подаръка ако си личи, че той е внимателно подбран.

Започни с руж, който съдържа бляскави частици.

В зависимост от това дали представителката на зодията е блондинка или брюнетка, избери подходящ цвят, която да работи добре с цвета на кожата за максимално красив резултат. Страхотния макиаж трябва да се пренесе и върху очите, защото именно с тях красивите жени Стрелци покоряват противоположния пол.

Mедта се свързва със Стрелците като металът, който най-много им подхожда, затова за твоята любима огнена приятелка избери Lash Paradise Мascara на L’Oreal Paris.


Тази спирала, освен, че има страхотна опаковка в така тренди медно розовото, е и изключително силно оръжие на красотата, което ще направи миглите ти обемни с косъмчета… перфектно разделени едно от друго.  Продължаваме със сенки за очи, отново в розовата гама. Този цвят е много популярен този сезон и прави своето шеметно завръщане в палитрите със сенки, които насърчават да използваме колкото се може повече ярки цветове и нюанси. Розовото може да се съчетава с почти всички цветове, които обичаме и използваме редовно, което го прави страхотен избор за доста практичните представитетели на тази зодия.

За да задоволим огнената природа на Стрелеца трябва да му подготвим и червило, което да може да изрази вътрешния му свят – многообразен и наситен. Това червило според нас е INFALLIBLE Lip Paint, което има цели 14 нюанса от L’Oreal Paris. От тях ти предлагаме да заложиш на розовеещите, 4 на брой, и по-специално на цвета SPICY BLUSH 314.

Завърши всичко с красива розова панделка и твоят бюти подарък за любимата ти представителка на зодия Стрелец е готов.

Повече за: Очна линия по необикновен начин

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , червило, хороскоп

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грешки в грима, които те състаряват

Напоследък забелязваш че харчиш купища пари на специални козметични продукти, различни серуми и гримове, посещаваш редовно козметични салони...