Бърз сватбен грим

Поканена си на сватба и веднага щом получиш поканата, първата ти мисъл е - как да се гримирам? За да не изпадаш в паника, подготвихме 3 предложения за бърз и ефектен сватбен грим. Избери един от тях, и бъди сигурна че ще изглеждаш неотразима, без намесата на професионални гримьори.

Виж как да създадем бърз сватбен грим:

Червено за щастие

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Може би се питаш как Джиджи Хадид, една от кралиците на световните подиуми, винаги изглежда невероятно. Сега и ти можеш да изглеждаш страхотно, ако следиш ключовите стъпки които прави Джиджи за да си осигури прекрасна визия. Най-важните стъпки са тониране на кожата на лицето и безупречно очертани червени устни, придружени с лек стробинг на лицето. С помощта на качествен фон дьо тен и играта на светлосенките ще се сдобиеш с перфектно излъчване на кожата. В допълнение към безупречната кожа, заложи на вечното червено червило. Подходяща четка за нанасяне и някое от дълготрайните червила са твоите съюзници в тази мисия. Най-напред, очертай контурите на устните след което премини към запълването им по средата. Разкраси клепачите си със сенки в телесен цвят, нанеси един пласт спирала и си готова. Предимството на този грим е че е подходящ почти за всеки тоалет.

Семпла и съблазнителна

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Този грим е подходящ за по-екстравагантни тоалети, но също така и за минималистични рокли, идеални за сватбарстване. Гримът ефектно кореспондира с тежки и обемисти бижута, и най-важното – съзадаването му е изключително лесно. За начало, контурирай леко чертите си на лицето. Върху устните нанеси матово червило в телесен цвят, а за клепачите използвай палитра сенки в нюд тонове. С очна линия очертай тънка и стилна черта, която ще придаде загадъчна нотка към погледа и voila – превръщаш се в съблазнителна жена, която същевременно е естествена и непринудена

Луксозна и модерна

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Ще ти разкрием тайната за грима съчетаващ в себе си най-красивите черти от горепосочените стилове. Ако си готова да рискуваш и да засенчиш булката с красотата си, запретвай ръкави. Перфектният тен и безупречната кожа са ключът към страхотния грим. Използвайки стробинг техниката подчертай лицевите черти, като нанасяш светлия нюанс по средата на челото, брадичката, носа и зоната между веждите. С червено червило разкраси устните по същия начин както в първия пример – равномерно, с помощта на четка. Разбира се, имаш свободата да заложиш на някой и друг цвят червило, но нашето предложение е да използваш класическото червено за да подчертаеш необикновеното си излъчване. Очният грим трябва да е по-силен и затова ти предлагаме да очертаеш смело клепачите с очна линия, с помощта на която ще направиш и няколко точици под долния клепач. Тази визия няма как да не привлече вниманието на околните и да те направи звезда на вечерта. За да бъде визията перфектна, заложи на малка червена рокля.

Повече за: Грим за сватба на открито

Свързани теми: грим , сенки за очи , официален грим, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

Погледът никога не лъже и той дава израз на всичко, което изпитваме вътре в нас. Погледът може да струва милион...