Brow University: Школа за лесно оформяне на веждите

Безспорно е - тенденцията за перфектно оформени вежди през последните години се разрасна повече от всяка друга! Поглеждаме с недоумение към старите снимки от началото на 2000-те, и не можем да избием един въпрос от ума си: как е възможно естествените, тънко оскубани, почти несъществуващи вежди някога да са били приемливи? Още по странен е фактът, че една -единствена форма за вежди е общоприета и освен нея друга няма. Да, говорим за феномена „гневни“, изключително тънки и заострени вежди, вдъхновение за които беше Кристина Агилера или всяка фатална героиня от теленовелите, която следвахме отдадено.

Brow University: Школа за лесно оформяне на веждите

Все пак през последните години ни „просветна”, че не е задължитено една форма да бъде мейнстрийм и, най-важното, доброто оформяне на веждите може визуално да оформи и чертите на лицето. Имайки това предвид, решихме да стартираме master class по оформянето на веждите и на днешната лекция нашата дясна ръка е NYX Professional Makeup, марка, която е наясно, че перфектното оформяне на веждите е предмет, по който всяка от нас няма да се примири с нищо под шестица!

Fill & Fluff Eyebrow Pomade молиш

Ефектът на „разрошени“, но все пак перфектно дефинирани и запълнени вежди е напълно постижим с молив NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow. Двустранната восъчна помада в молива се вади, така че няма нужда да го остриш.

На еднатастрана на молива има помада на восъчна основа, а специалният дизайн на апликатора позволява много лесно нанасяне. В другия край на молива има овална четка, с която ще постигнеш блендиране до получаването на еднороден вид. С лекота ще оправиш веждите си и ще им придадеш допълнителната текстура, която всички искаме, а крайният резултат ще бъдат перфектно дефинирани вежди, които се характеризират с естествено разрошен вид.

Непобедим танден за перфектно оформени вежди

Време е за урок 2 - как да постигнем ефекта на напълно естествени вежди само в четири стъпки? Отговорът е: молив NYX Professional Makeup Micro Brow и гел NYX Professional Makeup Control Freak Brow! Ако и ти искаш да доминираш през целия ден, знаейки, че веждите ти са фиксирани и "на мястото си" през цялото време, изпълни следващите четири стъпки и carpe diem!

С молив оформи горната и долната дъга на веждите и ги среши с гребен, а след това попълни липсващите косъмчета. Върхът на молива Micro Brow е изключително тънък и прецизен, а когато приключиш с него, фиксирай веждите с прозрачен гел.

Brow University Škola za lesno oformяne na veždite

Четвъртата и последна стъпка е да се насладиш на плодовете на труда си всеки път, когато видиш отражението си в огледалото и да се изправиш пред всички ежедневни предизвикателства с нова доза самочувствие, която всяка от нас заслужава!

Няма грешни отговори

Другата част от това дуо е гел NYX Professional Makeup Control Freak Brow. След изсушаване е нелепнещ, изключително лесен за нанасяне и най -важното - мултифункционален!

А: Можеш да го нанесеш върху молива или сенките за вежди за още по-дълготраен ефект. Среши веждите си от корена нагоре и по този начин изцяло ги фиксирай. Сигурни сме, че не искаш наполовина свършена работа, нали?

B: Можеш да го ползваш самостоятелно като прозрачна спирала за вежди, защото по този начин ще придадеш на веждите си разрошен и естествен вид, което го  прави чудесен продукт, ако предпочиташ грим без грим. Ще го постигнеш благодарение на ултра прецизната четка, която разделя веждите и ги разресва нагоре, подчертавайки ги до съвършенство.

Едно е сигурно: който и отговор да маркираш, няма да сгрешиш!

Brow University Škola za lesno oformяne na vežditeВреме е за теста!

Време е да провериш знанията си по темата за перфектно оформяне на веждите! Извади своите бройки на тези три уникални продукта на NYX Professional Makeup и покажи какво си научилл в днешния клас. Вярваме, че за разлика от другите изпити, този го очакваш с нетърпение. А и ние се съгласяваме, че нюансите често са от решаващо значение, а веждите са безкомпромисни!

Прочети още: Разбиваме митове за ретинола

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pencil

    Поръчайте веднага
  • NYX Professional Makeup Micro Brow Eyebrow Pencil

    Поръчайте веднага
  • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция, дневен грим , вежди, NYX Professional Makeup, моливи за вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...