Бронзант през зимата... Да или твърдо не?

Да, пролетта идва, но все още пред нас има определен брой студени дни, с които трябва да се примирим и да ги преживеем красиви, както винаги. За да сме неотразими ни трябва красиво структурирано лице, което спокойно можем да постигнем с любимия ни бронзант, но какво трябва да знаем, когато го използваме през зимата...
 

Трябва да внимаваме с цвета

През лятото, когато слънцето е силно и оставя приятен загар по кожата ни, можем да заложим на по-тъмен бронзант, но през зимата със сигурност трябва да го сменим с някой по-светъл вариант на продукта. За да не изглеждаме нелепо гримирани е добре да съобразяваме цвета на бронзанта със сесона, през който го използваме.

Внимавай с аксесоарите

Студените дни предполагат носенето на високи яки, големи шалове и шапки. Всички тези елементи от гардероба ни обаче могат да се окажат враг на красивия ни грим, защото често се опират до лицето ни. Ако носим шал, то е почти сигурно, че той ще размаже бронзанта по скулите ни и ще развали красивата ни визия, затова препоръчваме винаги, когато носиш шал и шапка да избягваш носенето на бронзант.

Блестящи частици

Бронзантите често съдържат блестящи частици, които нежно си играят със светлината, която докосва лицето ни. През зимата обаче тя не е толкова силна и ако използваме бронзант с блясък рискуваме да изглеждаме твърде гримирани, прекалили с продукта, с който винаги трябва да се внимаваме.

Повече за: Руж или бронзант... това е въпросът!

 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как известните дами носят червено червило

Ако не си сигурна дали червено червило е подходящ избор за теб, виж как стои на известните дами и може би и ти ще получиш вдъхновение...