Бронзант - как да го нанасяме правилно?

Случва ли ти се да се гледаш в огледалото и се питаш как да постигнеш най-добър ефект с бронзанта за лице? Чудиш се как звездите излглеждат винаги със свеж тен? Придържай се към следните правила за нанасяне на бронзант, и ще избегнеш неестествения вид на лицето си.

Целуната от слънцето

За естествена, сияйна визия нанеси бронзанта въху участъците на лицето, които слънцето огрява естествено – челото, носа и скулите. Можеш да нанесеш малко количество бронзант върху шията и ключицата. Не натискай твърде силно, нанасяй продукта с леки, потупващи движения.

Бронзантът се нанася съобразено с формата на лицето!

Овална форма:

Нанеси малко количество бронзант върху изпъкналата част от челото, близо до косата. Не забравяй бузите! Можеш да нанесеш и върху носа, като внимаваш да не прекалиш с количеството.

Сърцевидно лице:

Нанеси бронзант върху изпъкнлата част от челото и скулите. Върху линията близо до косата нанеси щедро по-голямо количество от продукта. Не забравяй брадичката!

Кръгло лице:

За да направиш лицето ти да изглежда по-издължено, нанасяй бронзанта върху скулите, като го разнасяш надолу към брадичката. Това създава оптическа илюзия за по-слабо лице.

Квадратно лице:

За да омекотиш чертите на лицето, нанасяй бронзант върху челото и скулите, като преливаш и разнасяш нежно нагоре. Това ще неутрализира острите черти и ще направи лицето оптически по-овално.    

Повече за: Контуриране за напреднали

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримове за всеки джоб

За пореден път развенчавам митовете, този път тези свързани със съотношението качество – цена. По-високата цена не означава автоматично и високо качес...